Sayın Sertan Karaca kardeşim dişe diş kora kor mücadelenizi sonuna kadar destekliyorum en kısa sürede yaşadığınız olayı protesto eden bu laçkalığı lanetleyen mesaj atacağım fiat a hiç bir şey olmasa dualar ediyorum zülme karşı bu mertçe erkekçe (yani insanca demek istedim amacım masküler bir duruş sergilemek değil) tavrınızı destekliyorum
Dil sorunu olmayan arkadaşlar bir metin hazırlasa hepimiz Fiat italyaya göndersek nekadar lakayt davrandıklarını yazsak baskı gurubu oluştursak nedersiniz.
Ayrıca tirger seti motora takılırken özel tork anahtarı ile sıkılarak takılır eğer ayarında sıkılmazsa sente atar insanla dalga geçer gibi yok mazot katkısından oldu yağ katkısından oldu denirmi yani yuh olsun ...
Bir de amma da kronik sorunluymuş G punto hemen herkes de tavan lelekerli iç aksamda pas kesinlikle bu sorunlar giderilmeli
Sertan kardeşim büyük geçmiş olsun.Her konuda destek için hazır olduğumu bildirmek isterim.Türkiyede yalnızca FİAT değil hiçbir markanın müşteri hizmetleri iyi çalışmıyor maalesef.Büyük markalarda buna dahil yalnızca BMW hariç bizzat şahit olduğum bir olaydı aktarmak isterim.
4 yıl önce Gaziantep Erenler otomotiv BMW servisine gittim laf müşteri memnuniyetine geldi.
Bana iki tane X5 gösterdiler biri üstelik daha 15.000 km de kullanım hatasından motor yemiş kötü yakıt kullanımı ve yakıt testide olumsuz çıktığı halde sıfır km motor takılıyordu.İşte müşteri memnuniyeti budur bence
BMW den başkasınıda tanımam o konuda.
Rüyalarınızın gerçekleşmesiniistiyorsanız önce uykudan uyanmalısınız.
Arkadaşlar hepinize desteklerinizden ve böylesine samimi bir ortamda paylaşım gücünün nasıl önemli olduğunu bana gösterdiğinizden dolayı teşekkürü bir borç bilirim.
Bugün noterden ihtarnameyi Tofaş Genel Müdürlüğü'ne gönderdim. Aslında elimle de teslim edebilirmişimaramız 500 metre
. durumdan sizleri de bilgilendireceğim.
Ayrıca arkadaşımla birlikte bir metin hazırladık. eğer sizler içinde bir sakıncası yoksa, sizlerinde isimlerini yazmak isterim. Sakıncası olan arkadaşlara da teşekkür ederim.
Umarım sırf ben değil, sırf Fiat kullanıcıları olarak sizler değil, tüm tüketici olarak haksızlığa uğrayan, ancak "uğraşsamda kocaman firmalardan bir sonuç alamam" diye pes eden insanlar için bir dönüm noktası olur.
Kendimi ne kadar motive etmişim değil mi ?![]()
Sonuç ne oldu acaba?
hayırlısı olsn bnce kazanırsn bu dawayı ama türkiyede davalar baya uzun sürede sonuçlanıyor tek sıkntın o olur sanırım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri