Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
52 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: 12 litre yakıta ne oldu? Garanti benim için bitmiştir...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Emre Güzel
    ..:: GP BağımLısı ::.. emrequzel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 EG 1661
    Edilen teşekkür: 298

bana sorarsan bir yerde sızıntı wardır derim.Nedeni ise sevise aracını bıkratıgında depona bakıp aldıgında da bakıyorsan bunu zaten görmen lazım ceyrek depo fark edıyor en az .ama yok gormemıs olabilirim diyorsan servise bir danıs.

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Sızıntı olması imkansız bunu farkedersin zaten araban yanabilir böyle bir durumda ve sızan miktar 12 litre azbuz bir fark değil bu
    hem serviste sızıntı var ise müdahale etmeleri gerekmez miydi?
    %90 aracının yakıtını çekmişlerdir. Serviste kamera var ise görüntüleri istet suçlusu cezalandırılsın. Böyle bir durumda mahkemeye bile verebilirsin servisi.

Sertaç Sertaç
    smartmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Bugün aynı yere eksik parçalar için bıraktım. Bakalım ne olacak...

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Yaşadıgın yer metropol ..İstanbul orası kötülemiyorum ama basına herbısey gelebılır deponu soker kucuk depo takar yıne aynı ibrede olur..
    Sanırım servisin başının altından cıkıyor bu işler..eger kamera kayıtlarının ıncelenmesını ıstersen gercegı gorebılırsın
    I ' m c a p u l i n g . . .

By xx
    ancester - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 151

geçmiş olsun yaw. can sıkıcı bir durum hakkaten ama sızıntı olup olmadığı bu defa kaç km yapacağına bağlı. sızıntı yoksa bence yapış servisin yakasına.
    www.antflame.com

Sertaç Sertaç
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Evet, arac teslim kağıdı elimde, yakıt durumu işaretlenmemiş. Yani olası bir eksilmenin (hala çalma demiyorum) önü açılmış. Çok ayıp yaw.... Her serviste kamera var mı?

(yanlışlıkla trip bilgileri silinmiş olabilir denmiş ama bu da pek mümkün değil. Öyle olsa servise gidene kadar 200 km yapmış olmam lazım, o da imkansız. Maksimum 80 km yapmışımdır, o da maksimum.)

Muharrem AYTÜRK
    fraust - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yakut Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

Benzer bir olay benim başıma 1-2 sene evvel geldi...
    Benzinciden ısık yandığı sırada 100-tl lik benzin aldım ve göstergeye dikkat eden biri olarak bu defa dikkat etmemiştim. biraz ilerde ışık tekrar yandı. yavaş yavaş kadran yükselir diye bekledim ama kadran yükselmedi. ben de benzinliğe geri döndüm. oranın muduruyle görüşmek istediğimi söyledim. bir anda telaşlandılar. mudur geldi ve durumu mudure anlattım. depodaki benzini olceceklerini söylediler Peki ölcun dedim. taviz vermediğimi anlayınca ne zaman aldınız(dakkikasını bile sordular) kaç km yaptınız, bir yerlere uğradınız mı falan dediler. ben de pompacının bana verdiği fişi, kredi kartı slipini falan verdim karşılığıında. tabi baktılar ki benzini alışımla benzinliğe geri dönüşüm arasında 10 dk var ve bu sürede depoyu boşaltmam iimkansız... sonuç olarak hatalarını kabul ettiler, pompaycıyıa da baya bir fırça attılar. yani 100 tl yerine 10 tl lik benzin koymuştu pompacı. güzellik olsun diye de 150 tl lik benzin koydular depoya

Deniz Asil
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864

Alıntı fraust Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzer bir olay benim başıma 1-2 sene evvel geldi...
    Benzinciden ısık yandığı sırada 100-tl lik benzin aldım ve göstergeye dikkat eden biri olarak bu defa dikkat etmemiştim. biraz ilerde ışık tekrar yandı. yavaş yavaş kadran yükselir diye bekledim ama kadran yükselmedi. ben de benzinliğe geri döndüm. oranın muduruyle görüşmek istediğimi söyledim. bir anda telaşlandılar. mudur geldi ve durumu mudure anlattım. depodaki benzini olceceklerini söylediler Peki ölcun dedim. taviz vermediğimi anlayınca ne zaman aldınız(dakkikasını bile sordular) kaç km yaptınız, bir yerlere uğradınız mı falan dediler. ben de pompacının bana verdiği fişi, kredi kartı slipini falan verdim karşılığıında. tabi baktılar ki benzini alışımla benzinliğe geri dönüşüm arasında 10 dk var ve bu sürede depoyu boşaltmam iimkansız... sonuç olarak hatalarını kabul ettiler, pompaycıyıa da baya bir fırça attılar. yani 100 tl yerine 10 tl lik benzin koymuştu pompacı. güzellik olsun diye de 150 tl lik benzin koydular depoya
    Ahh ahhh bı benım elıme dusse o istasyon bak kaç depo benzınlerını alıyorum....

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Alıntı denizasil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahh ahhh bı benım elıme dusse o istasyon bak kaç depo benzınlerını alıyorum....
    Deniz korkulur senden

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Deniz Asil
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864

Alıntı narkoz30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deniz korkulur senden
    Abi isim vermek ıstemıyorum ama burda yıkama ucretı ıstedıler dıye opet ıstasyounu sıkayet ettım bana maıl atmıslar 4 gun sonra

''degerlı musterımız sıkayette bulundugunuz ıstasyona mufettıslerımızın yapmıs oldugu denetım sonucu gereklı cezaı ıslem uygulanmıstır''

Hakıkatten bı baktım kocaman yıkama ucretsız yazmıslar...Birde yıkama yaptıkları yerı daha uygun hjale getırmısler...

Bunun gıbı neler neler bırde kuryenete yaptıgım baskın var dillere destan

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sertaç Sertaç
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Benim olay istasyonla ilgili değil. 100 liralık (32.5 litre) mazot alınca ibrenin 3 çeyrek yükseldiğini görüp yol bilgisayarı tripA sıfırladım. Buna o an arabada olan eşim de şahit. Bu ikmal 7 Mart 2010'da yapılmış. Sonra anahtarı sadece 60.000 bakımı için gittiğim yetkili servise teslim ediyorum. Tarih 10 Mart 2010. Dün akşam ise (16 Mart 2010)yeniden 100 tl'lik alıp yol bilgisayarı tripA'ya geri dönüyorum ve o da ne? 320 kilometre yapmışım. 500'e bile razıyım ama 320 imkansız. Sızıntı da olamaz, olsa 60.000 genel kontrollerinde farkederlerdi...

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

peki arkadaşlar bizim araçların deposuna hortum giriyormu?bunu kesin bilen varmı ben bilmediğim için soruyorum..bazı araçlarda güvenlik filitresi var..yakıt rahatlıklan gecebiliyor ama hortum vs bir madde yakıt deposuna inemiyor diye biliyorum..bizim araçlarımızda buna benzer bir sistem mevcutmudur acaba??yada daha önce GP dan yakıt hortumlayan oldumu ben su sebepten çekmiştim diyen varmı içimizde.?belkide bizim araçlarımızda bunu yapmak imkansız..depo kapağını açtığmızda gördüğümüz tek şey ufak bir dil..alttarafla ilgili bir bilgisi olan varmı..bunu bilirse mehmet bilir diye düşünüyorum....

onrky
    1.4 starjet 95hp

Sertaç Sertaç
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Standart Bitti!

Benim için yetkili servis te garanti de bitmiştir.

Bugün bahsettiğim eksik parçalar için Özkar'a tekrar gittim. Öğleden sonra ne göreyim? Mazotum yine 1/10 kadar eksik. Bırakmadan önce eğimsiz yolda dikkatlice kontrol ettim, tam üç çeyrek. Teslim aldım, çeyeklerden birinin 1/3'ü uçmuş. Eğim vardır düz yola çıkayım dedim, değişen bişey yok... araç denemeye de çıkmamış.

Hemen geri döndüm tabii. Şimdiye kadar böyle bir iddiayla gelen ilk müşteri benmişim... sonra yaptığım hesap yanlışmış... sonra kullanım ve trafik durumu fark edermiş... sonra bir anda debriyaj balatam bitermişte fazla yakarmış... sonra kamera görüntülerini izletiriz ama karşılıklı anlaşma imzalayalım, böyle bişey çıkarsa bana sıfır araba, herhalde çıkmazsa da altımdan arabamı alacak... falan filan...

Kimseye Özkar'a gitmeyin demiyorum. Yorum sizin... Ben birdaha gitmem...

Artık GARANTİ de umrumda değil. Zaten fahiş fiyatlarla hizmet alıyoruz.

Sertaç Ankay
    ankay2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 10

Alıntı smartmavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim için yetkili servis te garanti de bitmiştir.

Bugün bahsettiğim eksik parçalar için Özkar'a tekrar gittim. Öğleden sonra ne göreyim? Mazotum yine 1/10 kadar eksik. Bırakmadan önce eğimsiz yolda dikkatlice kontrol ettim, tam üç çeyrek. Teslim aldım, çeyeklerden birinin 1/3'ü uçmuş. Eğim vardır düz yola çıkayım dedim, değişen bişey yok... araç denemeye de çıkmamış.

Hemen geri döndüm tabii. Şimdiye kadar böyle bir iddiayla gelen ilk müşteri benmişim... sonra yaptığım hesap yanlışmış... sonra kullanım ve trafik durumu fark edermiş... sonra bir anda debriyaj balatam bitermişte fazla yakarmış... sonra kamera görüntülerini izletiriz ama karşılıklı anlaşma imzalayalım, böyle bişey çıkarsa bana sıfır araba, herhalde çıkmazsa da altımdan arabamı alacak... falan filan...

Kimseye Özkar'a gitmeyin demiyorum. Yorum sizin... Ben birdaha gitmem...

Artık GARANTİ de umrumda değil. Zaten fahiş fiyatlarla hizmet alıyoruz.
    Nasıl bir servis anlayışı bu?
    Servis istek formunu doldururken.(ilk kayıt aşamasında) aracın km bilgileri yazılıyor. Aracı teslim aldığınızda kmsini kontrol etmiş miydiniz? Oradan kullanılıp, kullanılmadığını anlardınız?

Bu arada normalde yetkili servisler bakım-onarım sonrası aracı deneme amaçlı kullanırlarsa "aracınızı deneme amaçlı kullandık" şeklinde bilgi veriyorlar.(En azından benim gittiğim serviste öyle bir uygulama var.)

İrfan Demirer
    kaptan_ahab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 378

Eğer ben kendime güvenen bir servis sahibi olsam böyle bir iddia ile gelen müşterime anında kamera kayıtlarını gösterir ve kendimi temize çıkartırdım, altındaki arabayı almak gibi bir şartta koşmadan.Akıllarınca insanı kendisinden şüpheye düşürecekler.Böylesi kişilere "özrü kabahatinden büyük" yada tabiri caizse "yavuz hırsız ev sahibini bastırır" derler.

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

sertaç derhal gerekli yerlere konuyla ilgili şikayette bulun

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

Deniz Asil
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864

Sertaç bana bunları beyan ettıgıne dair imzalı kagıt verırmısınız deseydın...
    Keşke Cumhuriyet Savcılıgına suc duyurusunda bulunmamı istermisiniz?Deseydın

Dellendim gene ya bunlar paçoz ınsanlar nasıl bı varlık ..Konu o kadar derinki aslında eger sucsuz olduklarına emın olsalardı sana o kayıtları gostermelerı 5 dk larını almazdıııı...
    Heryere yaz bu adamların servısını kımse gıtmesın sıkayet var com onada yaz ..
    Kusura bakmayın cok sınırlendım

alper yonar
    Dynamic Üye alperyonar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 YN 5**
    Edilen teşekkür: 356

Çok üzücü bir durum. Derhal gerekli yerlere şikayet ediniz..

murat imre
    operatormurat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35ufc68
    Edilen teşekkür: 1038

arkadaşlar bizim arabalarda depoya hortum sokmaya gerek yok,mazot filtresinin üstündeki depodan gelen hortumun ucundaki klipsi parmağınızla basıp çıkarın sonra bir bidonu dayayın, sonra kontağı 1 tur çevirin.mazot otomatiği elektirkli olduğundan, kontağı kapatmazsan 3,5 dakika sonra bütün mazotu depodan alabilirsin. kameraya baksan bile motor kaputunun altındaçalışıyormuş gibi duran usta mazot hırsızını zor fark edersin.....

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sertaç Sertaç
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Benim korktuğumda böle bisey iste, git uğraş görüntülerden bisey çıkmasın mal gibi kal sonra. Servis müdürüne 33 litreyle 320 kilometre gidebildim normal mı dedim istanbulda gayet normal dedi. Karşıma gelmeden önce ustasına gitti 5 dk görüştüler ne anlatıldı bilmem, sonra beni iknaya giriştiler uç kisi.

Neyse arkadaslar, suantek bilmek istediğim daha önce bir yetkili serviste benzer bir durum yaşandı mı? Bilgisi olan var mı?

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon