Alıntı smartmavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim için yetkili servis te garanti de bitmiştir.

Bugün bahsettiğim eksik parçalar için Özkar'a tekrar gittim. Öğleden sonra ne göreyim? Mazotum yine 1/10 kadar eksik. Bırakmadan önce eğimsiz yolda dikkatlice kontrol ettim, tam üç çeyrek. Teslim aldım, çeyeklerden birinin 1/3'ü uçmuş. Eğim vardır düz yola çıkayım dedim, değişen bişey yok... araç denemeye de çıkmamış.

Hemen geri döndüm tabii. Şimdiye kadar böyle bir iddiayla gelen ilk müşteri benmişim... sonra yaptığım hesap yanlışmış... sonra kullanım ve trafik durumu fark edermiş... sonra bir anda debriyaj balatam bitermişte fazla yakarmış... sonra kamera görüntülerini izletiriz ama karşılıklı anlaşma imzalayalım, böyle bişey çıkarsa bana sıfır araba, herhalde çıkmazsa da altımdan arabamı alacak... falan filan...

Kimseye Özkar'a gitmeyin demiyorum. Yorum sizin... Ben birdaha gitmem...

Artık GARANTİ de umrumda değil. Zaten fahiş fiyatlarla hizmet alıyoruz.
Nasıl bir servis anlayışı bu?
Servis istek formunu doldururken.(ilk kayıt aşamasında) aracın km bilgileri yazılıyor. Aracı teslim aldığınızda kmsini kontrol etmiş miydiniz? Oradan kullanılıp, kullanılmadığını anlardınız?

Bu arada normalde yetkili servisler bakım-onarım sonrası aracı deneme amaçlı kullanırlarsa "aracınızı deneme amaçlı kullandık" şeklinde bilgi veriyorlar.(En azından benim gittiğim serviste öyle bir uygulama var.)