Alıntı Fiat_Can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sıze soyle bır acıklama yapabılırım arkdaslar cok saolun ama aracımı hıc kullanmadım desem yerıdır kı kesınlıkle benden baskası ne yıkamacı ne otopark gorewlısı oturmamıstır bıle koltuguma ewet bıraz gec oldu ama bn sonuna kadar gıdıcem o parayı kazanmak cok zor sonucta 30 mılyar para werıyosunuz bu krızde ben butun ıslemlerı % 100 werımle yapıcam bakalım sonuc ne olacak kı ben paramın ıadesını ıstıyorum gonlum ondan yana
Arkadaşım şu anda konuştuğunuz ve konuşulanları birçoğu etik değil. Senin aracının %100 boyalı olduğunu ne sen nede buradaki arkadaşlar biliyorlar. O yüzden aracını aldığın bayiyi suçlamak doğru olmaz. Daha önceki mesajımda belirttiğim ve diğer arkadaşlarında söyledikleri gibi aracını alakasız bir Fiat servisine ikinci el aracı alacakmışsın gibi ekspertiz yapılması için götür. Çıkan sonuç ne olacak. Eğer onlarda evet bu araçta bu bölgelerde boya ver derlerse o zaman haklısın diyelim. Ve aldığın yerin kapısına git. Ama daha böyle birşeyin doğruluğu belli olmadan aracımın parasını geri iade isteyecem diyorsunuz. Bu tip boya kalınlığı gibi durumlar olabiliyor. Kusura bakmayın ama eline boya makinası alan boya, kaporta uzmanı kesiliyor. Bu işler öyle olmaz. Önce savunduğunuzun doğruluğunu kanıtlayın ki neye karşı haksızlığa uğrayıp, uğramadığınızı bilin. Siz dediğim gibi davranın ve eminimki büyük bir ihtimalle aracınız boyanmış çıkmayacaktır. Çıkarsa zaten hakkınızı alırsınız merak etmeyin.