Alıntı alpercabuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar

aranıza yeni katıldım yaklaşık 1 ay önce bir punto sahibi oldum gerçi alırkende amortisör takozlarının değişmesi ğerektiğini bilerek almıştım pek fazla bi rahatsızlık vermiyordu o günlerde lakin bugün akılalmaz bir sesle karşılaştım. Dün aracımı kendim yıkayıp lastik içlerindeki çamurun temizlenmesi için su tutmuştum bilyeler bugun neredeyse kitlenmiş durumda. Davlumlaz içlerinin yıkanma olayının bu şekilde ergonomik tasarlanmış bir otomobilde atlanılmaması gereken çok basit ama çok önemli bi sorun olduğu kanısındayım.garanti olayı şu durumda beni ilgilendirmiyor ki aracım 2006 model ve uzatılmış bi garantisi yok gerçi şu probleme karşı iyiki yok okuduğum kadarı bana stres yaşatmaya yetti. Gerçi servis problemiyle daha ilk gün karşılaştım ama çok iyi niyetli olmalarına rağmen fren balatalarımın idare edeceğini söyleyip hidrolikteki yağın bitmiş olmasına rağmen konrtol edilmeyip atlanılmasını saymazsak eğer,üstüne üslük telefonda arayıp servisimize 10 üzerinden kaç puan verirmisiniz sorusuna nezaketimi bozmayıp 9 puan vermemem rağmen bugün huzurlarınızda mersin boronlar/mezitli servisine 10 üzerinde 2 puan veriyorum oda orda görev yapan arkadaşlarımızın hatrına.konuyu dağıtmadan sorunuma değinmek istiyorum. Dün davlumbaz içlerini yıkadıktan sonra bugün arabaya bindiğimde arabanın sanki asalvaltın üzerinde sürünürcesine ve direksiyondan gelen abuk sabuk seslerle karşılaştım. Servisin yönü iş yerime ters oluşundan hemen karşımızdaki oto tamircisne bi uğradım araca biner binmez gelen sesi duydu ve takozlarının değişmesi gerektiğini söyledi. ücretini sorduğumda orjinal parcanın fiyatının 55 tl gibi bi rakam oldugunu fakat tavsiye etmediğini en kısa zamanda tekrar aynı sorunu yaşayabileceğimi ve kendi önerdiği bir markayı denememi kendisinin denediğini sorun yaşamadığını fiyatının ise aşagı yukarı orjinali ile aynı oldugunu söyledi. Sizce orjinal parçayımı düşünmeliyim yoksa 40 yıllık ustayımı dinlemeliyim. Alakalarınız için şimdiden teşekkürler. Not: Tavsiye edilen parça su geçirmiyormuş.
Konuyu hortlatiyorum ama bu su gecirmeyen paracanin markasi ne acaba?