doktorstress Nickli Üyeden Alıntı
3 hafta önce aracımı yıllık bakım için servise götürdüm ve 420 tl lik bir ödeme yaparak aracımı teslim aldım .Aracımın önünden sağa sola dönüşte ses geldiğini söylememe rağmen beni bişey yok abi diyerek gönderdiler.Garantimin bitceğini biliyordum ama nasılsa uzatılmış garantim var dedim bir problem çıkarsa hallettiririm dedim kendi kendime
bugun bahsettiğim ses arttı diye servise gittim ve sağ takozun değişeceğini söylediler ama bunun uzatılmış garanti kapsamında olmadığını sölediler.ve 3-5 kuruşlık bişey olduğunu :-d sölediler ne olacakmışki ödesem
2 ay boyunca garantimi uzatmak için peşimde gezen firma şimdi bana şu girer bu girmez garantiye diyor
bundan çıkaracağım sey 35000 km de olan ve 2 senedir hertürlü bakımı ve servisi yapılan garanti kapsamında bir çöpü değişmeyen aracımdan kurtulmam gerektiği.Artık çok memnun olduğum aracımdan resmen soğudum maddi durumum elverir vermez borca girecem harca girecem gerekirse sıfır almayacağım 2. el alacağım adam gibi bir araba alacağım ,En azından sağından solundan gelen tıkırtıları duymamak için son ses müzik dinlemek zorunda kalmam ,sinirden patlamam ,
Fiat ın çağrı merkezinde kadın personele ağırlık verdiğini de anlamış bulunmaktayım .Bugun karşımda erkek bir muhatap olsaydı kendimi tutamayıp küfür manyağı yapardım onu herhalde,Neyse saygılar selamlar