Evet birde oraya gideyim bakalım.
Printable View
Eser geçmiş olsun
Bence müşteri hizmetleri senin vaktinin olmayışından faydalanıp garanti olayında saçmalamış. Şartlar normal garantiyle aynı olmayacaksa garantiyi uzatmanın manası yok o zaman. Bence bi kez daha görüş ve bi de kavaklıdere otoya müslüm abiye uğra derim.
Bu ses nasıl bir ses acaba? Bende de bir ses var ama şöyle tam sol yapıp ta hareket etmeye başladığım zaman alttan bir ses geliyor. sağ tarafta yok.
Bugün servise gittim. Burdan öğrendiğim için amörtisör takozları olabilir mi dedim. Usta baktı o değil dedi. Rot balans ile alakalı olabileceğini söyledi. Direksiyon tam ortadayken sola tam çevirdiğinizde 1,5 tur atıyor, sağa çevirdiğinizde 1,25 gibi bir tur atıyor. Pazartesi kontrol edilecek ama yine de kaz gibi yolunmak istemiyorum. Aracın garantisi 3 ay daha devam ediyor.
Bu sorun ne ile alakalı olabilir?
aynı sorun benim arabadada vardı iki hafta önce ısparta demtrak demireller fiat servisinde garanti kapsamında değişti 1 kuruş para ödemedim.
Amortisör takozu ve z-rotu sorunsalı gp'lerimiz için efsane oldular :) Yaşamayan yok bu efsaneyi.
Ya garantinin ne filmi kaldı anlamadım o değişmiyor bu değişmiyor ne diye gitsen kullanıcı hatası. aslında gidip sövüp sayıcan o takozların üzerinde kazma küreklemi çalıştık sanki biz çok meraklıyız takoz bozup değişmeye nasıl iş anlamadım yahu. 30-40 bin liralık araba veriyorsun anamızdan emdiğimizi burnumuzdan getiriyorsun. eski aracımdada vardı bu garanti sorunu burdada var.
Amortisör takozları garantide halloluyor ama. Kim demiş olmaz diye? Daha önce ben yaptırdım.
Garantiden oluyormuş ancak uzatılmış garantiden olmuyormuş göya.
Şimdi Kavaklıdere otoyu aradım, yarın 6 ya kadar açılarmış, öğlen iş çıkışında birde oraya gidicem.
Ben garantiden çiftini değiştirdi. garantiden
benimki uzatılmış garantiden değişti.
Beyler, bugün Kavaklıdere Servise gittim, Müslüm bey İstanbuldaymış ordaki arkadaşlarda arantiden yapamayacaklarını sölediler malesef :/ patladı bizde heralde bu takozlar.
bende de var bu sorun..İzmir'de hangi servisi önerirsiniz?
Dün antalya akdeniz sanayi sitesinde z rotlar,takozlar ve helezonları değiştirdim.
z rot yan sanayi 15+15=30
takozlar 75+75=150 orjinal
helezon vardı.
80 işçilik+30 rot balans verdim.
TOPLAM 290 TLye mal oldu malesef.
Merhabalar evdeki bilgisayar sorunu nedeniyle uzun zamandır forum a giriş yapamadım.Amortisör üst takozları şimdiye kadar uzatılmış garanti kapsamında değişim yapıldığı doğrudur.Fakat son gelen tamimle malesef uzatılmış garanti kapsamında değişim yapılamamaktadır.Bu Kartaş otomotive ait bir uygulama değil Fıat talimatı doğrultusunda yapılan bir işlemdir.Normal garanti süresinde kullanım ömrü olan max 60 bin km e kadar sorunsuz garantiden değişim devam edecektir.Sizin aracınızla ilgili olarak p.tesi günü servis müdürümüz Göktürk bey ile görüşerek yapabileceğimiz bir şey olup olmayacağını size mutlaka bildireceğim.Saygılarımla..