Atar yapmak değil atar yaptırmamaktır marifet..
Madem paylaşmaksa amaç paylaş fazlada uzatma...
Atar yapmak değil atar yaptırmamaktır marifet..
Madem paylaşmaksa amaç paylaş fazlada uzatma...
I ' m c a p u l i n g . . .
BP hariç heryerden alabilirsiniz.
Bak teşekkur etmiş ...sercan lutfen..
artık konuya dönebiliriz sanırım arkadaşlar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
ee noldu şimdi? cut off var mı yok mu? son karar?![]()
www.antflame.com
Evet ya varmı yokmu satacam bak arabayııı
içimden bir his olduğunu söylüyor ama bir bilene danışmak lazım gene de...
yalnız, yoksa kahrolurum. kesin içerim galiba...
Konu ancester tarafından (19/03/2010 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.
www.antflame.com
Eyw.....
ben normalde Shell den alırım hep yakıtımı V-power Diesel bugun Bir değişiklik yaptım Yine shell den V-power Diesel +GTL alıyım dedim aldım inanılmaz şaşırttı beni.. Aracın performansı oldukça farketti hava seri oldu araç devirlerde vs. Ancak gözlemlerime göre tüketim artıyor normal V-power la eş değil bu GTL daha fazla yakıyor tabi basınca Haliyle aracda farkı hissedince ister istemez ayağım kaçtı yani)
cut-off tabiki var arkadaşlar hepimizin araçlarında ne yaptınız yahumerak ettiğim mesela hondalarda gaz pedallına %75 gibi bir orandan sonra basıldıgında alternator ve klima devreden çıkıyor ve butun elektrik techizatı akuye biniyor kısa bir sure butun gücü ivmeye harcamak için acaba bu bizim araçlarda var mı? sanki bana yok gibi geldi çünki klimayı ani hızlanmalarda kapatma ihtiyacı hissediyorum...
yok kapanmıyor yani ışığı surekli yanıyor zaten fasılalı çalışan klima bu anlarda yine surucuye hissettirmeden devreden çıkıyor. power box lara ekleniyor mu peki boyle bir ozellik bizim gp ler için bilgin var mı coşkun?
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
power-box dediğiniz aletlerin hiç bir ekstra kattığı bişey yokki. Kendi beyninden gelen verileri belli oranlarda değiştirip yani yanıltıp gönderiyor. Dolayısıyla siz ayağınızı gazdan çekince o sırada enjektörlere 0 basınçla mazot pompala emri gidiyorsa yada şurdaki gücü kes diyorsa power-box dan geçen komutlarda aynı komut oluyor. Yani power-box o tarz şeylere karışmaz![]()
hmm ben yazılıma mudahele olduğunu biliyordum ancak ne denli mudahele ettiğini bilmiyordum, belki gaz pedalına basma oranları vs de okunup yorumlanabilir diye dusunmustum) fazla abartmışım gozumde
![]()
arkadaşlar şimdi hangi mazot daha fazla km yaptırıyor bir söyleseniz![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri