Alıntı hsyn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O dediğiniz üçgen bendede yanmakta ara sıra aracım 5000 km ve 35 gün oldu alalı yalasık 1 hafta önce yandı servise sordum köprüde mi yandı dedi evet dedim bazı vericiler (Çamlıca tepesi gibi)bu sarı üçgen ikaz lambasının yanmasına neden oluyormus.Gerci ben 3 kez camlıca tepesine cıktım ama orda yanmamıstı.gecen bir kez daha yandı ama verici felan var mıydı bilmiyorum yandı stop ettirip calıstırdım söndü.Birde herhangi bir lamba yanmadıgında yada temassızlık oldugunda yanabilir dediler genel arıza lambasıymış o ücgen.frene basınca sönüyo demişşiniz belki o anda temassızlık gidiyo ve sönüyo olabilir.
35 günde 5bin km yol mu yaptın ?
Bir de servislerin bu şekilde demesine çok karşıyım temassızlık anında yanar, takılı kalmıştır vs gibi. Bir arıza bildirme sistemi var çoğu durumda bu cevapları alıyoruz. Malesef çok sağlıklı çalışmıyor.
Vericilerden de lamba yandığını ilk defa duyuyorum ve Çamlıca Tepesinden geçerken oluşan dalga'nın aracın içinde cep telefonu ile konuşurken çok daha fazlası olacağına eminim veya bir jammer'ın yanından geçseniz tüm ışıkları mı yanacak. Eğer bu şekilde etkiliyorsa o zaman ciddi bir probleme de yol açabilir