bu konuya bir hort yapayım. Geçen ki mesajlarım da bir yer ile görüştüğümü söylemiştim. immobilizerli araçlar için çözümler sunuyorlar allah var
dün yanlarına gittim. aracın direk olarak orjinal anahtarı gibi kapı açma kapama anahtarı veremediklerini ama immobilizerli bir anahtar yedekleyebileceklerini kapı açma kpama için de oto alarmı kurarak onun aç kapa komutunu kullanarak pratik bir çözüm üretebileceklerini söylediler. WW passatların oldukça etli bir sustalı anahtarını da bendeki orjinal anahtara monte ederk oldukça şık ve fiat logolu sustalı bir anahtar sahibi oldum. 5 saatlik bir çalışma sonucun da aracın kilitleme fonksiyonu çalışırken açma için gerekli olan tetikleme kablosunun olmadığını tesbit ettiler. usta eller gizlenmi olan kablonun sigorta tablasından tesbiti ile bütün fonksiyonları çalışır hale getirdiler. ayrıca bir arkadaşımız sarı uyarı ışığının yandığını söylemiş. aracın sigorta tablasından aldıkları bir şase ucu nedeniyle herhangi bir uyarı ikazının hata kodu alarak yanmasına neden oluyorlar. Benim de uyarı lambalarından birini yakarak arıza tesbit cihazı ile söndürdüler. ( şase bağlantısını verince beyin bunu algılayarak hata kodu ürettiğinden göstergede uyarı veriyrmuş ) bilginize...