bide motor açma muhabeti sizce doğrumu yaww kimilereyok diyo ki bende öyle düşünüyorum kimileride var diyo nasıl iş
bide motor açma muhabeti sizce doğrumu yaww kimilereyok diyo ki bende öyle düşünüyorum kimileride var diyo nasıl iş
benim yakıt tüketimim de 8.6 lt. sürekli şehiriçi ve kısa mesafe genelde.
GP,EVO DEĞİLDE BİZİM KÖR OLASICA ŞAHİN YOKMU,SADECE İÇSE İYİ BİDE ÇİMİYOR MERED![]()
çimiyor ha süperdi koptum abişehiriçi kullanmıyorum fazla ben 6.2 ortalama tüketimim var 2300 km nin
daha sıfırlamadım bir dahaki pompaya ugradıgımda sıfırlayacağım bilgisayarı. aracı kullandıgım yolun %75 i şehirdışıdır
90 a kitle aç türküyü tıngır mmıngır git en iyisi
En Güzeli Ya. 90 la Gidicen bide Müzik açacanSolundan Elemanların Geçmesine Sinirleniyorum ama 90 La Giderken Benzinin Fazla Gitmediğini Bilmekde Sinirimi alıyor. Bazen Tabi Tutamıyorum Kendimi Beni Geçenin Kıcına Yapışıyorum ama Onuda Gençliğime Veriyorum
gp 1.4 ün Az Cok Ne Kadar Yaktıgını Yazzanlar Sayesinde öğrendik. Acaba Evo 1.4 Start Stop un Sayesinde Ne kadar Yakıyor. 1.4 Benzinli Evo Kullanıcısı Varmı Ne Kadar Yaktıgını Hesaplayan ? Bide start stoplu Motora LPG Takılırmı)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri