Can, ben orijinal ölçüden şaşma derim.İllaki değişecekse İzmir gibi mevsimsel sıcaklık farkının nispeten daha düşük olduğu bir bölgede 0-40 gibi bir rakam yerine birbirine daha yakın akışkanlıklar seçilmeli.Ancak bence orijinalinden şaşma (5w-40)![]()
Can, ben orijinal ölçüden şaşma derim.İllaki değişecekse İzmir gibi mevsimsel sıcaklık farkının nispeten daha düşük olduğu bir bölgede 0-40 gibi bir rakam yerine birbirine daha yakın akışkanlıklar seçilmeli.Ancak bence orijinalinden şaşma (5w-40)![]()
slm arkadaşlar ilginiz için teşk.hava sıcaklıkları konusunda haklısınız.netten araştırdığım kadarıyla 0/40 mantıklı gelmişti şimdi düşününce söylediklerinizde haklısınız.benim slenia yağı kullamayı bırakmandaki sebep servislerin opet yağ kullanmaya başlamasıydı bende opet yağ kullanacağıma castrol edge gibi bir yağı kullanmak daha mantıklı geldi.garanti olayı bittikten sonrada bu yağa devam ettim...birde şunu sorayım size selania sentetik diye biliyorum ama tam sentetik deil.günümüz koşularına uygun tam sentetik bir yağ kullanmak daha mantıklı deilmi?
Konu argilman tarafından (19/02/2010 Saat 14:16 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri