Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 21 ile 37 arası

Konu: Acil yardım (Check engine)

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

tekrar aynı arızayı yapacağını söylemiştim
    sen en iyisi servise gidip sorunu kökten hallettir
    yoksa bu şekilde başın ağrıyacak
    geçmiş olsun

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

M.OğuzhaN ÇELİK
    eexelanss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BY8509
    Edilen teşekkür: 460

En sonunda gittim servise.. Tekrardan cihaza bağlandı ve karışım konsantrasyon hatası ve ateşleme eksiği hatası verdi...
    Lpg den kaynaklı diyip gönderdiler. Ya lpg yi söktürcekmişim yada çok ince bi ayar yaptırcakmışım.. Üstüne üslük arıza tespit adı altında yani cihaza bağlamaya 60tl para aldılar.. 10 dk için... Helal olsun valla nediyim. Çoğu insanın Çalışma süresinde bir günlük yevmiyesi bile 60 tl yi bulmazken bunlar elini kaldırmadan 10 dk da insanları sömürüyorlar.. Forumda ilgilenip cevap yazan arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum...
    Kartaş'a da söyleyecek söz bulamıyorum..
    BY Turbo SPORT 150 HP

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Cok almıslar yaa
    foruma ozel ındırım yapsalardı ıyı olurdu

Erkan Karakan
    SpyHunter33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 732

Alıntı eexelanss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En sonunda gittim servise.. Tekrardan cihaza bağlandı ve karışım konsantrasyon hatası ve ateşleme eksiği hatası verdi...
    Lpg den kaynaklı diyip gönderdiler. Ya lpg yi söktürcekmişim yada çok ince bi ayar yaptırcakmışım.. Üstüne üslük arıza tespit adı altında yani cihaza bağlamaya 60tl para aldılar.. 10 dk için... Helal olsun valla nediyim. Çoğu insanın Çalışma süresinde bir günlük yevmiyesi bile 60 tl yi bulmazken bunlar elini kaldırmadan 10 dk da insanları sömürüyorlar.. Forumda ilgilenip cevap yazan arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum...
    Kartaş'a da söyleyecek söz bulamıyorum..
    Bu nasıl bir çözüm yöntemidir ya bir kere binlerce yüzbinlerce araç LPG li ayrıca Puntoların Fire modellerin dede binlerce araç LPG dönüşüm kitli. senin bin liraya yakın para vererek taktırdığın lpg yi sökmen lazım demeleri resmen baştan savma bir yöntem gibi geldi bana. bu işin peşini bırakma yapamayan ya LPG dönüşüm kiti taktırdığım yer yada gittiğin servis ikisinden bir tanesi işlerin de ÇOK ACEMİ.
    Artık Fiorinolu

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

M.OğuzhaN ÇELİK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BY8509

Lpg yi taktırdığım yer gerçekten işinin ustası ve inanılmaz ilgililer zaten herşeyi garanti adamların. Yaptıkları işi yapıp bırakmıyolar sürekli takipçisiler.
    Serviste haklı kendi çapında ama benim kızdığım cihaza bağlamaya bile arıza tespit adı altında 60 tl almaları.

Neyseki Lpg yi taktırdığım yerde sorunu hallettiler..Yaklaşık bir hafta önce Lpg enjektörleri değişmişti. Sorun ondan kaynaklıymış...
    Yani servisin yaptığı arıza tespit doğruydu... Ama aldığı ücret nekadar doğruydu bilemiyorum...
    Lpg yi taktırdığım usta keşke servise götürmeden bana getirseydin benim cihazım vardı bağlardım dedi.. Bide orda dumur oldum nalet okudum
    BY Turbo SPORT 150 HP

SÜLEYMAN DEMİR
    süleymandemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    07YDE07
    Edilen teşekkür: 1

Standart yardımcı olursanız cok memnun olurum.

gunaydın arkadaslar bı kac sorum olucak bana yardımcı olursanız cok memnun olurum.
    grande punto 1,3 dızel aracım var aksam eve gıderken (chek engie)motor kontrol arızası verdı ama aracımda herhangı bı tekleme bı sorunla karsılasmadım aracı bı kac stop edıp tekrar calıstırdım ama hala yanıyo ama dıstan bı sorun gozukmuyo neden kaynaklanmıs olabılır yardımcı olursanız cok memnun olurum tesekkuler..

Erkan Karakan
    SpyHunter33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 732

buna benzer durum daha öncede sitedeki arkadaşların başına gelmişti dediğiniz ikaz lambası sarı motor resmi sanırım. eğer bir anormallik görülmüyor ise ( sarsıntılı çalışma, tekleme, Egzosttan değişik renkli duman vs ) yüksek devirler yapmadan servise gidiniz derim. Aldığınız yakıtın kötü olmasından bile kaynaklanabilir....
    Artık Fiorinolu

Halit BEBEK
    nerhal61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON
    Edilen teşekkür: 257

Lpg yi taktırdığım yer gerçekten işinin ustası ve inanılmaz ilgililer zaten herşeyi garanti adamların. Yaptıkları işi yapıp bırakmıyolar sürekli takipçisiler.
    Serviste haklı kendi çapında ama benim kızdığım cihaza bağlamaya bile arıza tespit adı altında 60 tl almaları.

Neyseki Lpg yi taktırdığım yerde sorunu hallettiler..Yaklaşık bir hafta önce Lpg enjektörleri değişmişti. Sorun ondan kaynaklıymış...
    Yani servisin yaptığı arıza tespit doğruydu... Ama aldığı ücret nekadar doğruydu bilemiyorum...
    Lpg yi taktırdığım usta keşke servise götürmeden bana getirseydin benim cihazım vardı bağlardım dedi.. Bide orda dumur oldum nalet okudum
    Merhaba,
    Ankaradasınız sanırım. Lpg yi ne marka ve nereye taktırmıştınız? İşinin ehli diye bahsettiğiniz servisi merak ettim. Sizin aracınız starjet gördüğüm kadarıyla. Bu gp lerde firelara takılıyor ama starjetlere pek önermiyorlar diye bisey duydum, aslı var mıdır?
    Punto Evo 1.4 77BG Dynamic Dualogic BRC LPG (Önceki)

Astra 1.4 T 140BG Cosmo Manuel Benzinli

SÜLEYMAN DEMİR
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    07YDE07

evet sarı motor resmi yanıyo gıderken durduk yere yandı her hangı bı zorlama bı sey yapmadım acaba motorda bı sorun varmı dıye dınledım yıne yok ama dedıgın gıbı olabılır zaten her halıkarda servise gitmek gerekir .yardımın için teşekkürler.

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

SÜLEYMAN DEMİR
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    07YDE07

arkadaslar gunaydın gecenlerde motor cehk engie arızası veren aracım bı kac gundur kullanıyorum ısık yanmıyo zaten oncede gorunurde bı sorun yok gıbıydı. sızce servıse gıtmem gerekır mı ısık sondukten sonra60-70 km cıvarı yol yaptım ısık yanmadı.. sizce ne yapmalıyım.

alper aslan
    alpimmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1091

Daha deneyimli arkadaşlarım vardır ama yine de paylaşayım. GP mi aldıktan 30-40 gün içerisinde aynı uyarıdan banada geldi .hemen yol yardımı aradım, geldiler. Usta abimiz fasılalı bi problem tespit etti. ikaz gittiyse geçici bir sinyal vermiştir aracın büyük ihtimal. boş vaktinde bi gidersen iyi olur sanırım. bana böyle denmişti.

Burak Koçoğlu
    burakkoc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 0

Standart check engine arızası

merhaba hocam

aynı arıza bende de var. aracım grande punto ve LPG'li. bu problem sizde hala devam ediyor mu? bana ne öneriyosunuz?

çok teşekkürler

M.OğuzhaN ÇELİK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BY8509

Alıntı burakkoc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba hocam

aynı arıza bende de var. aracım grande punto ve LPG'li. bu problem sizde hala devam ediyor mu? bana ne öneriyosunuz?

çok teşekkürler

Merhabalar aracımı satalı çok oldu.. Arıza ışığı sürekli yanıp sönüyordu randevu vermişlerdi tamamen söndürmek için ama randevuya günü gelmeden araç satıldı
    BY Turbo SPORT 150 HP

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

turbolu araca lpg uyuyor mu ki?

cemal arslan
    cemal arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 598

İlgin ve alakan için çook teşekkür ederim. Bujileri yaklaşık bir ay önce yeniledim..Bujiden olduğunu sanmıyorum ama diğer seçenekler olabilir tabi..
    Yine bize servis yolu gözüktü gibi.
    bujilerin 1 ay önce değişmiş olması bujilerin sağlam olduğu anlamına gelmez...sıfır takılıpda bozuk çıkanları dahi gördüm...
    1 ay içinde porseleni çatlayabilir...

Alıntı KaGaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hararete dikkat et oğuzhan yükseldiği anda stop et kurtarıcı çağır
    hararet yükseldiğinde ASLA stop etmeyin....aksi halde conta yakarsınız

hararet yükseldiğinde klimayı yada fanı sıcağa alıp en son hızda çalışıtırın ve kaputu açın...hararetin düşmesini bekleyin...

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbolu araca lpg uyuyor mu ki?
    turbolu araçlara LPG oluyor...

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı cemal arslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bujilerin 1 ay önce değişmiş olması bujilerin sağlam olduğu anlamına gelmez...sıfır takılıpda bozuk çıkanları dahi gördüm...
    1 ay içinde porseleni çatlayabilir...

hararet yükseldiğinde ASLA stop etmeyin....aksi halde conta yakarsınız

hararet yükseldiğinde klimayı yada fanı sıcağa alıp en son hızda çalışıtırın ve kaputu açın...hararetin düşmesini bekleyin...

turbolu araçlara LPG oluyor...
    arac rolantıde calısıyor bu durumda degılmı ? pekı motor sıcaklıgı artmazmı artmaz galıba gaz vermedıgımız surece
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

kayış kopupta hararet yaparsa ne yapcaz yine çalışık mı bekliycez???

Sayfa 2/2 İlkİlk 12