Sayfa 3/3 İlkİlk 123
52 sonuçtan 41 ile 52 arası

Konu: 120 km' de başlayan titreme

MURAT BALIKÇI
    PESCATORE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 54

Telefonda konustugumuz gibi tolgay. Hallolacak ins.

Alpay Kandemir
    fiaco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 0

Aynı dertten bende de var. Aracımın üzerinde Pirelli P4 ler var. Orjinal lastikleri ... Alırken çelik jant ta taktırmıştım. 120 ye gelince titreme başlıyor. 130 olunca filan kesiyor. Yalnız Continental kış lastiklerini takınca titreşim yok oldu. Pirelli de kusur var zannediyorum.

bbrh kkk
    burhankutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    46***60
    Edilen teşekkür: 306

alpay o sorun bendede vardı daha önceki michelin lastiklerimden biliyorum ve evelki gün yeni aldıgım arabadada çıktı sorun üzerindeki lastikler pirelli deforme olmuş miyadını doldurmuş lastikde yumrular çıkıyor ve oda belirli bi zamandan sonra ilk önce hızda aracda kıvırmalar titremeler daha sonra dusuk vitesde hoplamalar ondan sonrada yolda gümlüyor haberin olsun. dün gittim orjinal pirelli lastiklerini deiştirttim 4 tanesinide sorun kalmadı tavsiyem sende deiştir çelik jant varsa jantların eğrilerinide düzelttir bence lastik arabanın herşeyi. titreme başladı ise seni yolda bırakma ihtimali çok yüksek sadece pirelliye has deil michelindede yaşadım ben

4. 16/05/2010, 05:06

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

ilginçtir ama ben aracı aldığımdan beridir lastiklerin havasını kontrol etmemiştim.
    belli zamanlar yolun durumuna göre titreme yapıyordu. düzgün yolda kaymak gibi gidiyordu. rot larda v.s. sorun yok baktırmıştım. lastiklerin havasını şişirince bu durum geçti. kimisi 19 a düşmüş kimisi 22 ye falan fişman. önleri 33 yaptım arkaları 31 yaptım şimdi iyiler.

murat aksoy
    MRT 791 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 SFE
    Edilen teşekkür: 69

arkadaslar ben gecenlerde avcılar fıat a gıttım kendılerı cagırdı dıreksıyon ıcın ve gıttım kontroller yapıldı mılın degıstıgı soylendı arac muayeneden cıkalı 1 kac ay oldu sorun cıkmdı .servısten lastıklerın degısmesı gerekıyor dedıler 4yasına gırmıs lastıler bıtıkmıs.100km hızda tıtreme vardı hafıftı ama.dısarıda balansa soktum problem kalmadı.servıse kalsa lastık kıtlayecek.gerısını sız dusunun bunu yapan yetkılı servıs .
    Konu MRT 791 tarafından (18/05/2010 Saat 21:27 ) değiştirilmiştir.

Alpay Kandemir
    fiaco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı burhankutlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alpay o sorun bendede vardı daha önceki michelin lastiklerimden biliyorum ve evelki gün yeni aldıgım arabadada çıktı sorun üzerindeki lastikler pirelli deforme olmuş miyadını doldurmuş lastikde yumrular çıkıyor ve oda belirli bi zamandan sonra ilk önce hızda aracda kıvırmalar titremeler daha sonra dusuk vitesde hoplamalar ondan sonrada yolda gümlüyor haberin olsun. dün gittim orjinal pirelli lastiklerini deiştirttim 4 tanesinide sorun kalmadı tavsiyem sende deiştir çelik jant varsa jantların eğrilerinide düzelttir bence lastik arabanın herşeyi. titreme başladı ise seni yolda bırakma ihtimali çok yüksek sadece pirelliye has deil michelindede yaşadım ben
    Daha aracım 7500 km de. İlk aldığımdan beri var. Balansı, lastikler takılı iken yaptırmamı önerdiler. Birde onu deneyeceğim. Daha olmadı kökünden bir değişime gideceğim. Zaten jantlar canımı sıkıyor. Kışlık lastikleri değiştirirken Sol ön jantın göbek kapağı düştü bir şekilde ve aynısını bulamadım ne hikmetse ... Aldığım yere soruyorum. Bu jantın kapağı nasıl olmaz diye. Jantlarla beraber geliyor fazlası olmaz diyorlar. Şaştım yani bu işe. En sonunda Doğan SLX in ki bir şekil de oldu. Çok garip bir durum bu...

Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

Acil uyarı.......
    Eğer çelik jant kullanıyorsanız bileziklerinizi yenileyin. Bileziklerdeki boşluk titreme yapıyor. Ben üç kere 4 lastik balans yaptırdım 120 de titreşimi kesemedim. Lastikçilere bileziklerden olmasın dediğimde olmaz diyorlardı. En sonunda değiştirin ulaaan dedim ve titreşim falan kalmadı yağ gibi oldu. BALANS TUTTURAMAYANLARA DUYURULUR.
    Gezgin Gp.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

10. 22/05/2010, 15:18

cantekin keçeli
    cantekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 7

aradaşlar benim araba da 120 km hızdan sonra titremeye başladı geçen ay böyle bişey yoktu.lastik te değiştirmedim durduk yere oldu yani anlamadım sorun ne acaba?bu titreme sadece lastikle mi alakalı?

xxx xxx
    ferikci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 137

Alıntı cantekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aradaşlar benim araba da 120 km hızdan sonra titremeye başladı geçen ay böyle bişey yoktu.lastik te değiştirmedim durduk yere oldu yani anlamadım sorun ne acaba?bu titreme sadece lastikle mi alakalı?
    çukurlara girip çıkmanla alakalı biraz da

Ç T
    ITALIAN STALLION LeoN48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1011

Rot, balans kaynaklı olmalı büyük olasılıkla.
    2020... Fiat 500L
    2014... Alfa Romeo MiTo
    2012... Lancia Delta
    2009... Fiat G.Punto

Ender Pala
    pilotender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 229

Direksiyonda sağa veya sola cekme yoksa sadece balans ayarı yaptırman yeterli olacaktır bence sorununun çözümü için. Ama, eğer lastiklerinden bir veya birkaçında tel atması veya balon yapma durumu oluşmuşsa, yaptıracağın balans ayarı da sorununu çözmeyecektir.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik

salih kokmen
    ozel_egt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 20

balans ayarlarıyla duzelecektır malum yollarımız duble ...

Sayfa 3/3 İlkİlk 123