peki activedeki teybi çıkarıp dinamik modelinin teybini taksam .....mp3 dinleyebilir miyim?
Tabiki de dinleyebilirsiniz. Direksiyondaki kumandalar da fonksiyonelliğini kaybetmiyor o zaman. Ancak dynamic deki teyplerin ikinci elleri 350 civarı satıyorlardı forumda. 350 ona verinceye kadar gidin kendinize güzel bir pioneer, sony ya da jvc alın. O paraya biraz daha ekleyin indash alın hatta, DVD de izlersiniz hiç olmazsaTabi bu benim fikrim. Herkesin düşüncesi farklı olabilir.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
O zamanda telefonla konuşamazsınız , zira ben 62 liralık ceza yedikten sonra bu aleti aldım![]()
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
3cüyü alıcağıma yerim cezamı paşa paşa demiş işte![]()
![]()
Bu forumu seviyorum yaaAçıkcası ben de kulağın arkasına gecen zımbırtısını kırdım
Ancak, araç kitleri de çok pahalı yav...Ömrüm arabada geciyor olsa valla taktırırdım onlardan bir tane.
abi bide benzinli napıosun ayda 3 kere depomu dolduruyosun1500 km :O:O ben 5 ayda anca yapıorum o kmyi
![]()
şaşırdım bendeyoksa hmen dizele geçin dicektim (sanki bora düşünemiyomuş gibi
)
Öyle walla imzamdaki araç benzinliydi bekarken bi de modifiye ağlatıyodu beni , sonra evlendik hanımda da punto var daha 9.000 km deydi kıyamadık benim arabayı sattık hanımın 9000 km.deki puntoya lpg taktırdık şimdi araba oldu 2 yılda 53.000![]()
ohh ohh maşallah valalhi satmıcak olsam bende lpg taktırıcamda300-350 bin yakıo kmde
![]()
konu sapmasın....
ben de şaşırdım valla Bora...demekki gizli moderatörler varaynı şeyi düşünmüşüz
Hayır arkadaşın foruma bi katkısı bi faydası olsa neyse dicem de 7 mesajı var zaten yedincisi de şikayet![]()
dünkü olaya benziyor biraz...ilk kez foruma mesaj yazmış adamın biri hatırlarsan. o mesajda da "ses sistemi yaramaz arkadaşlar" ....sorduk mu arkadaşım diyesim gelmişti ama müdahale edildi iyi oldu.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri