Sayfa 3/3 İlkİlk 123
50 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Activede mp3 programı

Buğra Varol
    Fiassa_199 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 AJ 1722
    Edilen teşekkür: 26

Arkadaşlar bence hiç donanımsal olaya girmeyin derim. Bakın bizde de Active model var ve onda da müzik çalar MP3 oynatamıyor. 1980'lerin teknolojisini kullanıyor. Aracınızda CD ile müzik dinleyeceğiniz zaman şöyle yapın:

Boş CD alın, PC'nizde Nero (CD-DVD yazma programı) yoksa en son sürümünü yükleyin ki genelde PC veya yeni CD yazıcısı aldığınızda birlikte gelir. Elinizdeki mp3 dosyalarını alın ve Nero'da "Audio CD" olarak yazdırın. Nero mp3 dosyalarını Track halinde kaydedecek ve dinleyeceğiniz şarkıları da direksiyon kumandasından kontrol edebileceksiniz. Bunu zaten biliyorsunuzdur ama ben daha az masraflısını önerdim.

Mp3 dinlemek için arabanıza garanti kapsamı dışında o kadar parça söküp taktırmaktan daha iyidir.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ender Pala
    pilotender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 229

Alıntı Fiassa_199 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bence hiç donanımsal olaya girmeyin derim. Bakın bizde de Active model var ve onda da müzik çalar MP3 oynatamıyor. 1980'lerin teknolojisini kullanıyor. Aracınızda CD ile müzik dinleyeceğiniz zaman şöyle yapın:

Boş CD alın, PC'nizde Nero (CD-DVD yazma programı) yoksa en son sürümünü yükleyin ki genelde PC veya yeni CD yazıcısı aldığınızda birlikte gelir. Elinizdeki mp3 dosyalarını alın ve Nero'da "Audio CD" olarak yazdırın. Nero mp3 dosyalarını Track halinde kaydedecek ve dinleyeceğiniz şarkıları da direksiyon kumandasından kontrol edebileceksiniz. Bunu zaten biliyorsunuzdur ama ben daha az masraflısını önerdim.

Mp3 dinlemek için arabanıza garanti kapsamı dışında o kadar parça söküp taktırmaktan daha iyidir.

Çok teşekkür ederiz ama buradaki çoğu insan bir boş CD'ye bilgisayarındaki mp3 dosyalarını nasıl audio track haline dönüştürüp yazacağını zaten biliyor. Bizim derdimiz arabada Cd kalabalığının önüne geçmek ve zırt pırt Cd sok çıkar olayını engellemek. Şahsen ben bu duruma gıcık oluyorum. Zaten arabada birsürü CD olunca bir hafta ya da on gün içinde çizilip, çalmaz hale geliyorlar. O yüzdendir ki Mp3 çalmanın değişik yollarını arıyoruz arkadaşım.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Erkan Karakan
    SpyHunter33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 732

Aslında değişik cihazlar kullanan arkadaşlar nerden kaça temin ettiklerinide söyleseler çok güzel olacak bende şimdi internetten şöyle bir şey arıyorum
    Bluetoothlu Fm Transmitter kumandası direksiyona monte edilenlerden ve telefon geldiği zaman araç kitlerinde olduğu gibi dahili hoparlörlerden değil de aracın kullandığı hoparlörleri kullananlardan bi yerde gördüm ama nerde gördüm bir bulabilsem. Zira bu bluetooth usb interface biraz fazla tuzlu geldi bana ama direksiyondan kumanda olayı harika...
    Artık Fiorinolu

MUSTAFA USA
    dj_sisart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    51HA661
    Edilen teşekkür: 7

pilotender arkadaşım konuyu açan ben, kendi derdimi çözmek için açmışımdır.siz kendi derdinize dönüyorsunuz.modülatör bizim haklarımızı korur.mantık budur. beni şimarmış gibi göstermekte kabalık.gördüğüm kadarıylada son bir arkadaşa konu katkısı olmayan mesaj yazdığı için cevap yazmışsınız . o zaman benim konudan sapmayalım serzenişimi desteklemiş oluyorsunuz.
    ikinci bir durum bu konu üzerinde yorum ve bilgi paylaşırken bize kullanılabilecek bilgiler gerekiyor.sonuçta teknik bilgiler ustası tarafından iyi bilinir .biz normal kullanıcılar olarak tecrübelerimizi paylaşarak kendimizce arabamıza bişeyler yapmaya çalışırız.amaç 1 liralık işe 10 lira vermemek boşa zaman harcamamaktır.bu tür forumların amacı genellikle budur.

bora turan
    PuNtOmAnİa !! tempesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308
    Edilen teşekkür: 820

--''MODÜLATÖR''-- arkadaşlar lütfen duruma müdahale edin

Ben burda saçmasapan kimsenin işine gücüne yaramayacak konuyla alakasız paylaşımlarda bulunmuşum !!??

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

arkadaslar su forumdaki olaylar ne kadar gıcık oluyor bazen tamam herkes cok iyi biliyor

Ender Pala
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz

valla ben yanlış bir yorum yazdığımı kesinlikle düşünmüyorum. konunun sapmadığı düşüncesindeyim ayrıca. herkes 1 liralık işe 10 lira vermemeyi amaçlıyor. benim veya buraya sizden başka yorum yazan arkadaşların bu düşüncede olmadığı ve konunun saptırıldığı kanısına nasıl vardınız merak ediyorum. somut alıntılar yaparsanız sevinirim.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik

tolga Dinçer
    patchwork - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 18

Çakmağa takılan mp3 fm transmitter cihazları oldukça ucuz fiyatlara satılıyor.Acaba bu cihazlar gp lere uyum sağlarmı? kullanan varmı?

Ender Pala
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz

Alıntı patchwork Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çakmağa takılan mp3 fm transmitter cihazları oldukça ucuz fiyatlara satılıyor.Acaba bu cihazlar gp lere uyum sağlarmı? kullanan varmı?

Onlar her araç için kullanılabiliyor. Araç sınırlaması yok. Ancak bende vardı kullanamadım kuzenime verdim. Büyük bir şehirde yaşıyorsanız ve radyo sayısı cok ise, sürekli yayınlar birbirine karışıyor ve cızırtılar meydana geliyor. Ayrıca, bu cihazlardan CD ya da kaset kalitesinde ses bekliyorsanız yanılırsınız. Çogunlukla müziğin arkasından ince bir cızırtı geliyor kulağa. Ben tavsiye etmiyorum paranız yazık olur bence.

Erkan Karakan
    SpyHunter33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 732

Alıntı pilotender Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onlar her araç için kullanılabiliyor. Araç sınırlaması yok. Ancak bende vardı kullanamadım kuzenime verdim. Büyük bir şehirde yaşıyorsanız ve radyo sayısı cok ise, sürekli yayınlar birbirine karışıyor ve cızırtılar meydana geliyor. Ayrıca, bu cihazlardan CD ya da kaset kalitesinde ses bekliyorsanız yanılırsınız. Çogunlukla müziğin arkasından ince bir cızırtı geliyor kulağa. Ben tavsiye etmiyorum paranız yazık olur bence.
    Babamın kullandığı araca 30 lira falan dı bir Fm transmitter aldık lakin dediğiniz gibi şarkıların arkasın da bir cızırtı sesi hakim özellikle gaza yüklendiğiniz de çok güzel vokal yapıyor motor sesi şarkıya ...
    Bu arada bende biraz araştırdım da bu bluetoothlu fm transmtterleri bir marka buldum forex di sanırım telefon konuşmasını aracın hparlöründen veriyor falan güçlendirilmiş bant genişliği falan da var fakat çakmaklığa takılan yeri biraz cins ve benim çakmaklıkta vazgeçilmezim GPS cihazım takılı olduğu için çoğaltıcı takıp Fm transmitterin şarj kablosunu da normal kabloya dönüştürmeyi düşünüyorum. Bakalım nasıl olcak ( bu arada kumandasını direksiyona monte ediyorsunuz )
    Artık Fiorinolu

Sayfa 3/3 İlkİlk 123