Arkadaşlar bence hiç donanımsal olaya girmeyin derim. Bakın bizde de Active model var ve onda da müzik çalar MP3 oynatamıyor. 1980'lerin teknolojisini kullanıyor. Aracınızda CD ile müzik dinleyeceğiniz zaman şöyle yapın:
Boş CD alın, PC'nizde Nero (CD-DVD yazma programı) yoksa en son sürümünü yükleyin ki genelde PC veya yeni CD yazıcısı aldığınızda birlikte gelir. Elinizdeki mp3 dosyalarını alın ve Nero'da "Audio CD" olarak yazdırın. Nero mp3 dosyalarını Track halinde kaydedecek ve dinleyeceğiniz şarkıları da direksiyon kumandasından kontrol edebileceksiniz. Bunu zaten biliyorsunuzdur ama ben daha az masraflısını önerdim.
Mp3 dinlemek için arabanıza garanti kapsamı dışında o kadar parça söküp taktırmaktan daha iyidir.
Çok teşekkür ederiz ama buradaki çoğu insan bir boş CD'ye bilgisayarındaki mp3 dosyalarını nasıl audio track haline dönüştürüp yazacağını zaten biliyor. Bizim derdimiz arabada Cd kalabalığının önüne geçmek ve zırt pırt Cd sok çıkar olayını engellemek. Şahsen ben bu duruma gıcık oluyorum. Zaten arabada birsürü CD olunca bir hafta ya da on gün içinde çizilip, çalmaz hale geliyorlar. O yüzdendir ki Mp3 çalmanın değişik yollarını arıyoruz arkadaşım.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Aslında değişik cihazlar kullanan arkadaşlar nerden kaça temin ettiklerinide söyleseler çok güzel olacak bende şimdi internetten şöyle bir şey arıyorum
Bluetoothlu Fm Transmitter kumandası direksiyona monte edilenlerden ve telefon geldiği zaman araç kitlerinde olduğu gibi dahili hoparlörlerden değil de aracın kullandığı hoparlörleri kullananlardanbi yerde gördüm ama nerde gördüm bir bulabilsem. Zira bu bluetooth usb interface biraz fazla tuzlu geldi bana ama direksiyondan kumanda olayı harika...
Artık Fiorinolu
pilotender arkadaşım konuyu açan ben, kendi derdimi çözmek için açmışımdır.siz kendi derdinize dönüyorsunuz.modülatör bizim haklarımızı korur.mantık budur. beni şimarmış gibi göstermekte kabalık.gördüğüm kadarıylada son bir arkadaşa konu katkısı olmayan mesaj yazdığı için cevap yazmışsınız . o zaman benim konudan sapmayalım serzenişimi desteklemiş oluyorsunuz.
ikinci bir durum bu konu üzerinde yorum ve bilgi paylaşırken bize kullanılabilecek bilgiler gerekiyor.sonuçta teknik bilgiler ustası tarafından iyi bilinir .biz normal kullanıcılar olarak tecrübelerimizi paylaşarak kendimizce arabamıza bişeyler yapmaya çalışırız.amaç 1 liralık işe 10 lira vermemek boşa zaman harcamamaktır.bu tür forumların amacı genellikle budur.
--''MODÜLATÖR''-- arkadaşlar lütfen duruma müdahale edin
Ben burda saçmasapan kimsenin işine gücüne yaramayacak konuyla alakasız paylaşımlarda bulunmuşum !!??![]()
arkadaslar su forumdaki olaylar ne kadar gıcık oluyor bazen tamam herkes cok iyi biliyor
valla ben yanlış bir yorum yazdığımı kesinlikle düşünmüyorum. konunun sapmadığı düşüncesindeyim ayrıca. herkes 1 liralık işe 10 lira vermemeyi amaçlıyor. benim veya buraya sizden başka yorum yazan arkadaşların bu düşüncede olmadığı ve konunun saptırıldığı kanısına nasıl vardınız merak ediyorum. somut alıntılar yaparsanız sevinirim.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Çakmağa takılan mp3 fm transmitter cihazları oldukça ucuz fiyatlara satılıyor.Acaba bu cihazlar gp lere uyum sağlarmı? kullanan varmı?
Onlar her araç için kullanılabiliyor. Araç sınırlaması yok. Ancak bende vardı kullanamadım kuzenime verdim. Büyük bir şehirde yaşıyorsanız ve radyo sayısı cok ise, sürekli yayınlar birbirine karışıyor ve cızırtılar meydana geliyor. Ayrıca, bu cihazlardan CD ya da kaset kalitesinde ses bekliyorsanız yanılırsınız. Çogunlukla müziğin arkasından ince bir cızırtı geliyor kulağa. Ben tavsiye etmiyorum paranız yazık olur bence.
Babamın kullandığı araca 30 lira falan dı bir Fm transmitter aldık lakin dediğiniz gibi şarkıların arkasın da bir cızırtı sesi hakim özellikle gaza yüklendiğiniz de çok güzel vokal yapıyor motor sesi şarkıya...
Bu arada bende biraz araştırdım da bu bluetoothlu fm transmtterleri bir marka buldum forex di sanırım telefon konuşmasını aracın hparlöründen veriyor falan güçlendirilmiş bant genişliği falan da var fakat çakmaklığa takılan yeri biraz cinsve benim çakmaklıkta vazgeçilmezim GPS cihazım takılı olduğu için çoğaltıcı takıp Fm transmitterin şarj kablosunu da normal kabloya dönüştürmeyi düşünüyorum. Bakalım nasıl olcak ( bu arada kumandasını direksiyona monte ediyorsunuz )
Artık Fiorinolu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri