gecmıs olsun.umarım bır sey cıkmaz.bende gecen gun sag tekerı cukura dustum.jant yamuldu,havası kactı allahtan lastıge bır sey olmadı.kar yagdıktan sobra yollar daha beter cukur oldu.
geçmiş olsun rüstem abi umarım bişey yoktur
gecmıs olsun.umarım bır sey cıkmaz.bende gecen gun sag tekerı cukura dustum.jant yamuldu,havası kactı allahtan lastıge bır sey olmadı.kar yagdıktan sobra yollar daha beter cukur oldu.
Benim punto ile spin mi atmadım çukura mı girmedim lastik mi patlatmadım whalla keçi gibi tırmanıyordu hiç yolda da bırakmamıştı beni o tak diye olan sesleri onlarca kez işittim orcinal aleminyum cantım yamuldu lastik indi falan gittim düzelttirdim. Üstelik topkapı daki o lüks alt geçitte kocaman bir deliğe girdi arabanın tekeri allahtan şanzımanı aksı bırakmadık ona şükrediyorum. Karayollarının ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin kulaklarını az çınlatmadım hani.![]()
geçmiş olsun kardeşim. valla benim araç baya bi düsük oldugundan ben alıştım desem yeridirpat güm vuruyoruz hergün. ve benim bi tahminim varki; bizim aracların altında karterden sonra egzos borusunu koruma amaclı bi demir cubuk var. demir çubugun tekerlere baglandıgı noktayı asvalta vurmuş olabilirsin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri