tampon kısmi olarak sökülüyor doğrudur
junyan kullanan rkadaşlar bir sorum olacak
bu farlardan takarken tamponun sökülmesş gerekiyormuş?
doğru mu acaba?
sizler nasıl taktırdınız farlarınızı?
şimdiden teşekkürler.
saygılar
tampon kısmi olarak sökülüyor doğrudur
evet tampon kısmı sokulmeden farlar degısmıyor
Benim farlar, kaza yaptığımda tampon kırılmıştı, farları değiştirmeyi düşündüğümü söylemiştim, Müslüm kardeşim tamponu değiştirmeden şimdiden takalım yoksa tekrar tampon sökülmesi gerekir demişti.
Tmapon sökmeden kesinlikle ne çıkar ne monte edilirayrıca komple çıkıo tampon kısmi değil.
tampon sökülür baba. işi iyi bilen birine söktür ama. kırıp dökmesin yada civataları arttırmasın. birde yapıldıkdan sonra tamponun sağına soluna bak tampon yerine tam oturmuşmu diye. bide sol tarafın uzun ampulu yada sinyal ampulu patlasa yine sökecen tamponu.. ama söken insan,insan gibi söker takarsa bişey olmuyor. bnm ki xenondu angel dı derken 5 kere sökülüp takıldı.. Kolay gelsin
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
eğer angella beraber xneon kitini taktırırsan birdaha sökülmez ama ayrı ayrı zamanla taktırırsan sökülür.
junyansız xenon takarken nasıl oluyo peki
Yine söküp orginal fara xneon kitini monte ediolar.
Yani kısaca fara bir işlem yaptırmaya kalktığında tampon sökülür
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
vay be amma dertmiş ha
fiat modifiyeye bu kadar mı karşıymış ya
zorluk üstüne zorluk![]()
bulmaca gibi yaa...
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Ben;
eren aynen valla bu ne böyle ya
kaç para işçilik alıyolar bu işe
bak en başta orjinal farlarına xenon yaptım xenon, tampon sökme xenon takma, 300 tl angellar takılırken angellerın uzunlarada h1 xenon yaptım o zman 130 tl xenon dahil. sonra angellar söküldü yine orji farlar takıldı 30 tl işçilik. en son canım sis istedi gittim 180 tl sis aldım. h1 xenon tampon sökme xenon takma tesisatı düğmesi rölesi derken 150 yede o patladı...
yauw kaptırdım ben senn sorunun cevabından fazlkasını yazdım ama çok doluyum bu konuda kusura bakma işin özeti 30 tl civarında sök tak yapılıyor..
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Ben;
az bile dolmuşsun be kardeşim sen
dünya para vermişsin farlar için
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Ben;
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri