bide angeller in yanında yer alan sinyal modulu varya arkadaşlar onunda ampulu patlarsa eğer yine tamponu sökmek gerekiyor![]()
bide angeller in yanında yer alan sinyal modulu varya arkadaşlar onunda ampulu patlarsa eğer yine tamponu sökmek gerekiyor![]()
Konuya parmak atayım![]()
Angel far takarken aynen ardanında dedği gibi kısmen sökülüyor o alttaki 4 civatayı sökmemizin nedeni alttaki civataların yeri çok kötü bir kere söküldüğünde bir daha düzen tutmuyor hemde söktüğünüzde geri takarken orantısız kaymalar meydana gelip çoğu arkdaşımızın bahsettiği far altı şişikleri meydana geliyor yüzlerce kez sökmüş biri olarak tamponu tamamen söktürmemenizi öneririm ..
Xenon takılırkende tampon sökülüyor demiş bir arkdaş ..alınmasın ama nalbantamı yaptırdı diyeceğim ne orj fara nede angel fara xenon takılacağında kesinlikle tampon SÖKÜLMEZ
Sinyal konusuna gelince onuda tampon sökülmeden halledilebilir
Yani kısacası sadece farı komple takacağınızda kısmen sökmeniz gerekiyor![]()
Sanırım bu konuya kapak oldu.![]()
xenon takılırken tampon sökülüyor diye ben söyledim...mehmet abi yanlış anlama ama benim işimi yapan nalbant filan değildi 20 yıllık oto elektrik ustası... senin dediğine hatalı demiyorum evet tampon sökülmeden de takılabilir.... bu işin cahili değilim snnle zaten aşağı yukarı meslektaş sayılırız ama uslup beni üzdü... neyse...
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
erencan yanlış anlama samimiyetten dolayı icap ettim ,amaç üzme yada kırma değildi mutlaka ustadır ama piyasada o kadar nalbant varki artık laf anlatmak bile zor geliyor benim adım mehmet diyorum usta hayır osmansın sen diyor .. çok yorulduğum için böyle bir tabik kullandım amacım kırmak değildi ... Barıştıkmı![]()
Konu femoli tarafından (27/01/2010 Saat 16:14 ) değiştirilmiştir.
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
ben geçen hafta taktırdım angel farları. gaziantep topçuoğlunda farların değişmesi, angelların montajı ve xenon kitinin bağlanmasına 90 TL verdim. Ayrıca tampon komple söküldü![]()
Way bee ben 90 tl desem herkes topa tutarçok para almışlar yaw
![]()
mehmet abisen demedinmi bana xneonu takarken tekrar sök tak uğraştırmasın bizi beraber takalım hepsini dedin..
![]()
Benim sana dediğim fardan sonra birde ekstra aracın üstünde xenonu takmayalım diye yoksa xenon için bir daha farı sökeceğiz değilkiFarı montelemeden dışarıda xenonu monte etmek daha basit üstünde yapıp direk farları takıyoruz
![]()
Bu arada bugün söylediğiniz başıma geldi daha önce far taktığımız sevgili mevlüt arkadaşımız bugün gelip xenon istediğini söyledi tamponu sökmeden taktık biraz uğraştırdı ama çokta güzel oldu ,üzerindede çok rahat oluyor![]()
Hmm ozaman ufak bir yanlış anlama olmuş abimzaten angella xneonu çözene kadar bi taraflarım çatladı
neyse problem yuk artıkın
![]()
çok şey öğrendim arkadaşlar sağolun
şimdi konunun özü angellarımızı ve ya xenonlarımızı taktırırken tamponumuzu komple söktürmüyoruz
sorma abi yaa evlat acısı gibi geldi vallaburadaki durumu az çok biliosun abi, daha ucuza daha güvenilir biryer yok
eğer yetkili servislerde taktırırsan tamponu komple söküyolar,
dışarıda işin ehli kaliteli ustalara taktırırsan (femoli) kısmen söküyolar![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri