tamamen şanzuman yağıyla alakalı bu durum eksik koyuyolar daha fabrikadan gidin tamamlatın bir serviste bişi kalmıyor.
Printable View
tamamen şanzuman yağıyla alakalı bu durum eksik koyuyolar daha fabrikadan gidin tamamlatın bir serviste bişi kalmıyor.
valla ben şanzımanımdan acayip memnunum tüm viteslere tek parmak bile gecebiliyor 1. vitese de özellikle deniyorum soğuk veya sıcak fark etmeksizin durur veya gidiyor olmakta önemsiz hep rahat geçiyor maşşallah öyle 30km ile filan giderkende 1 e attığım oldu zaten 2. viteste devir düştüğünde toparlamakta zorlanıyor die genelde durmasamda yeterli yavaşlamışsam 1 e atıyorum
bende de aynı sorun vardı vites teli değişti zamanla sarkma yapıyormuş ama 2. vitese hala bir yere sürtermiş gibi geçiyor..
sanırım senin şanzımanda yağ kalmamış :) şanzıman yagını kontrol ettir.
iş yerimin gp sundada böyle bir sorun vardı 1. ve 2. vites geçişleri çok zordu servise zor gittim ama hallettiler
bendede 3. vites problemi var. belki benden kaynaklı 3. vites yapıyorum bide bakıyorum 1 e çekmiş.araba bağrıyor. öne yığılıyor. zıplıyor. acemilik ten midir nedir bilmiyorum ama herkes şanzuman yağı demiş....
birde 4.ten direk 2 ye alınmıyor mu araba önce 3 e mi çekmek lazım. denedim bugün de devirsati deli gibi döndü.allahım şu yazdıklarıma güleceğim günler bir gelse ...