geçmiş olsun. lpg oldum olası içim ısınmadı zaten.
mrb arkadaşlar 2hafta önce arabama tüp taktırdım 2haftadaır sanayide yatıp kalkıyorum..adamlarla kanka olduk resmen brcnin türkiyede yaptığı bi tüpmüş neyse hemen konuya geçim önce araba kırmızı ışıkta durunca stop ediyordu 2hafta ayar çektiler pazar hariç hergün sanyiye gittim hızla giderken boşa alınca stop ediyordu bugün yine bi ayar yaptılar şimdi stop etmiyor ama araba yavaşladı gaza basıyorum gitmiyor arkadan bi kamyon çekiyo sanki arabayı..lpg yi kapattım baktım benzindede aynı şimdi tüpü çıkarttırıcam ama benzinde niye bu problem çıktı anlamadım bunlar ayar yaparken benzinin ayarıyla oynayabilirmi yüklü yüksüz rolanti ayarı diye bişe var ben anlamıyorum ama eleman onlarla uğraşıyodu böle bi sorunla karşılaşan varmı?
Tüp taktiracak olan varsa kesinlikle uzak durun derim benim araba kiz gibydi koca kari gibi oldu motorun anasi agladi resmen aman uzak durun kardan çok zarar edersiniz
Konu GP COSKUN tarafından (29/12/2009 Saat 21:26 ) değiştirilmiştir.
Grande punto 1.4 Fire active
geçmiş olsun. lpg oldum olası içim ısınmadı zaten.
teşekkür ederim walla arabayıda satlığa çıkardım yarın tüpü çıkartırıyorum zaten
Grande punto 1.4 Fire active
arabayı benzindede lpg dede boşa alınca stop ediyorsa demekki ayarı olsa gerek onunla oynanmıştır. Başka bir yerden araştır belki çare bulunur satmaktan vazgeçersin arabanı
hocam oyle bizim araca sadece bir kac model uyuyor. onun dısında hicbiri kandıramıor puntoyu. adanada takabılecek 2 yer var zaten. dıger yerlere ugrarsan bu ıs ıcın basın agrır.
gücü tecrübe kontrol eder...
Arkadaşım tam 41.000 km.dir lpg liyim ben...Sanırım taktırdığın kitle alakalı bişey.
walla hocam hiç anlamam tüpten ama genelde italyan markalar iyi diye duydum gerçi duydum taktırdım başıma bu geldigalerici bi abim var adanada hemen çıkarttrı onu dedi motorada zarar verir dedi şimdi bide gidip tamirci parası vercez efendiliğimi korudum inşallah yarında koruyabilirim
![]()
Grande punto 1.4 Fire active
Çok geçmiş olsun aslına bakarsan bizim motorlarda BRC ve ATİKER marka kullanıp da hiçbir sıkıntısı olmayanlarıda biliyorum sanırım senin problemin montajla ilgili yada BRC kitinin parça modeli ile ilgili bir sıkıntı olmuş..
Sana tavsiyem çıkartmadan önce yazılımsal bir hata olup olmadığına baktırman veya motordaki -lambda sensörü- ayarlarını kontrol ettirmen..
Umarım başın daha fazla ağrımaz fakat dediğim gibi ben tam 41.000 km.dir lpg kullanıyorum ve maşallah diyelim araba tık demedi ALLAH'a şükür ben gayet memnunum..Yani bizim motorlara aman sakın ha lpg olmaz diye bişey yok..
(Kışın soğuk havalarda benzinden lpg'ye geçerken biraz sarsıntı yaşamam dışında-ki onu da pek önemsemedim açıkcası)
walla vites geçişlerinde hissedilir bir değişme oldu dün.gazı yemiyor araba daha önce yoktu bu yüklü yüksüz rolanti ayarı diye bişey var onla baya bi uğraştılar sorun şu 1.vitesten ikiye atınca devir baya bi düşüyo toparlamak içinde gaza yükleniyorum daha önce yoktu bu yeni oldu bugün yine götürcem .Benim anlamadığım benzindeki ayarları nasıl değiştirmişler benzindede aynısı oluyo motora bir zararı varmı bunun?
Grande punto 1.4 Fire active
Valla geçmiş olsun.Tüpün beyniyle alakalı bir sorun var.O taktırdığınız ustadan vazgeçsenizde başka bir ustaya gösterseniz adam akıllı sağlam tanıdık bilindik bir kişiye.Bence sıkıntılarını çözer.Brc iyi markadır çünkü.
Geçmiş olsun. Saat gibi çalışan araçta. Böyle sorunlar yaşamak üzücü.
Araç benzinde de çekiş sorunu varsa bir ateşleme sistemini kontrol ettirmende fayda var.
Takırdığınız lpg markası brc miydi? eğer brc ise 2a mühmendislik bu konuda çok ciddiler ve müşteri memnüniyetinde çok başarılılar.. 2a iletişime girmeniz yararınıza olur.
Çünkü bazı iş yerleri orjinal parça takmıyor ve bilgi sahibi olmayan kişiler yanlış montaj yüzünde araçlarda bu gibi sorunlar yaşanıyor.
valla bende atiker var saat gibi çalışıyor. en ufak bir sorun yaşamıyorum şeytan kulağına kurşun...ben öyle zannediyorum ki sizin probleminiz montajdan kaynaklıdır. burada herkes diyor zaten markadan çok montajı yapan kişinin harbi usta olması önemli konu. sonuçta motor bloğuna delik açıyorlar lpg enjektörlerini takmak için. en azından ben öyle yapıldıgını biliyorum. bu da ciddi bir iş olması gerek.şakaya gelmez herhalde.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
arkadaşlar arka planda kalan bişey varki bu benim için daha önemli araba benzindede gazı çok geç alıyor bunun sebebi ne olabilir carbon clean emi girdirsek arabayı acaba önerisi olan varmı bu konuda?
Grande punto 1.4 Fire active
hocam adanada bu ısı yapan. olgun oto gaz. metro grossmarketın karsısında. bıde toprak otogaz. tellıderede. en ıyısı bunlar ıscılık olarak.
gücü tecrübe kontrol eder...
sagolasın kardeş o dediğin yere gidimde bi ayar çeksinler ben maraşta yaptırdım çol çocuğu koymuşlar otogaza araba bu hale geldi işte benzindede geç alması beni düşündürdü acaba çok devirli sürdüm o yüzdenmi olmuştur ?
Grande punto 1.4 Fire active
İsmail araba 40,000 km de flan carbon cleane girio büyük ihtimal.Eğere km buna yakınsa yaptırmanda fayda var tabi..
hocam iyi akşamlar aracım 45bin kmde bugün sanayiye götrdüm arabayı map sensörü ve ısı müşürü arızalı dediler beni,m kafama şey takıldı.map sensörünü bu tüpçülermi acaba bozdu bence onla alakalı
Grande punto 1.4 Fire active
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri