Arkadaşım tam 41.000 km.dir lpg liyim ben...Sanırım taktırdığın kitle alakalı bişey.
Arkadaşım tam 41.000 km.dir lpg liyim ben...Sanırım taktırdığın kitle alakalı bişey.
walla hocam hiç anlamam tüpten ama genelde italyan markalar iyi diye duydum gerçi duydum taktırdım başıma bu geldigalerici bi abim var adanada hemen çıkarttrı onu dedi motorada zarar verir dedi şimdi bide gidip tamirci parası vercez efendiliğimi korudum inşallah yarında koruyabilirim
![]()
Grande punto 1.4 Fire active
Çok geçmiş olsun aslına bakarsan bizim motorlarda BRC ve ATİKER marka kullanıp da hiçbir sıkıntısı olmayanlarıda biliyorum sanırım senin problemin montajla ilgili yada BRC kitinin parça modeli ile ilgili bir sıkıntı olmuş..
Sana tavsiyem çıkartmadan önce yazılımsal bir hata olup olmadığına baktırman veya motordaki -lambda sensörü- ayarlarını kontrol ettirmen..
Umarım başın daha fazla ağrımaz fakat dediğim gibi ben tam 41.000 km.dir lpg kullanıyorum ve maşallah diyelim araba tık demedi ALLAH'a şükür ben gayet memnunum..Yani bizim motorlara aman sakın ha lpg olmaz diye bişey yok..
(Kışın soğuk havalarda benzinden lpg'ye geçerken biraz sarsıntı yaşamam dışında-ki onu da pek önemsemedim açıkcası)
walla vites geçişlerinde hissedilir bir değişme oldu dün.gazı yemiyor araba daha önce yoktu bu yüklü yüksüz rolanti ayarı diye bişey var onla baya bi uğraştılar sorun şu 1.vitesten ikiye atınca devir baya bi düşüyo toparlamak içinde gaza yükleniyorum daha önce yoktu bu yeni oldu bugün yine götürcem .Benim anlamadığım benzindeki ayarları nasıl değiştirmişler benzindede aynısı oluyo motora bir zararı varmı bunun?
Grande punto 1.4 Fire active
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri