Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
ist-tekirdağ arası 90-100km sabit hızda /4.4 litre benzin 1.4 starjet 95 dynamic vitesler düzde 6. vites
arkadaslar acıklamıs bilinenin tekrarı gibi olacak ama 90 km hızla giderken anlık tuketime bakın ve ayagınızı hafifce gazdan cekin anlık tuketimi dusecektir. fakat oye bi ayarlamanız lazımki hızda bi dusus olmaması lazım. kimimiz 90 km hızla giderken 5.6 kimimz aynı hızda 5.4 gorebiliriz bu tamamıyla gazla dost olmaktan ona hafif dokunuslar yapmaktan meydana gelmektedir![]()
Arabayi alir almaz izmitten ankaraya gelirken otobanda 5.9 ortalama tutturmustum. Ortalama hizim da 100-110 arasiydi.
bence 5.0 dogru. istanbuldan aydına tasındık. yeni tasındıgımız içinde bol bol gidip geliyorum. yol bilgisayarını herzmn sıfırlarım. genelde arabada 3-4 kişi + bagaj dolu 5.2 ort yakıt tuketimi. tamamen ekonomık gitmek puntolar için sucusunun aracı tanımasıyla alakalı sadece.
izmır cıkısı bursa girişi mesafesi (bilinen bi yerdir diye soyluyorum) atü 4.8i geçmiyo gidistede gelistede
bilet kişi bası 70 lira ben 120-125e eve teslim gidiyorum![]()
![]()
arkadaşlar arabalar çok yakmıyor... benzin çok pahalı yoksa 100 km yolda 5 litre 6 litre yakıt çok değil. ben aracımı 2008 eylülde aldım su an 42000km de 42000 km demek 10000tl benzin demek.. o yüzden lpg ile kökten çözüm... aracınızı 2 senede bir değiştiriyorsanız veya çok km yapıyorsanız lpg yi şiddetle tavsiye ederim. bakımlarını zmanında yaptırdığınızda mekanik elektrik aksamında filan çıkan sorunlarda garanti dışı olmuyo zaten araç... bana gelince 42000 km de 10000tl yerine 6000 tl yakıtta giderim oldu.. aradaki fark yabana atılır gibi değil
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
Alper mrb. Geçen yaz Balıkesir İzmir-Aliağa arasını 5 lt yakaladım. Geçen hafta yine aynı yold 5,6 lt yakaladım. Kışın motorun soğuk olması ve hava şartlarınından dolayı fazla yakması gayet normaldir.Fabrika verileri tüm hava şartlarının olumlu olduğu varsayıma göre verilmiştir. Selamlar
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Beni eşim de Aydınlı ben de Denizliliyim. Konuyu bu yönde geliştirelim gari.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
Benim ortalamam le yol bilgisayarı ortalaması sürekli tutar .Tüm araçlarım için geçerli.Tabi arada çok küçük farklar olabiliyor ama 100km de en fazla %5-10 farkeder...
Valla o zaman efeler karması yapalım bir ara buluşmalardaYav konu dağılıyor arkadaşlar
Moderatörler kızacak sonra bu işe
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri