tüm yorum yapan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim, sanırım anlık tük. açmam gerekiyor önceliklebakalım deneyeceğim sabırla..bir de gaz pedalı olayına dikkat edeyim dediğiniz gibi. herkese iyi,problemsiz, az yakıtlı ve keyifli sürüşler..
tüm yorum yapan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim, sanırım anlık tük. açmam gerekiyor önceliklebakalım deneyeceğim sabırla..bir de gaz pedalı olayına dikkat edeyim dediğiniz gibi. herkese iyi,problemsiz, az yakıtlı ve keyifli sürüşler..
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Erdek-İstanbul arası yani;
Erdek-Balıkesir-Karacabey-Bursa-Yalova-Gölcük-Kocaeli-İstanbul...
Sürat 80-90 arası çoğunlukla 80...
3 yetişkin 1 çocuk ful bagaj
göz anlık tüketimde;
yakalanan değer 5.4 ile 5.6 arası...
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Alper mrb. Geçen yaz Balıkesir İzmir-Aliağa arasını 5 lt yakaladım. Geçen hafta yine aynı yold 5,6 lt yakaladım. Kışın motorun soğuk olması ve hava şartlarınından dolayı fazla yakması gayet normaldir.Fabrika verileri tüm hava şartlarının olumlu olduğu varsayıma göre verilmiştir. Selamlar
unuturmuyum kardeş,p.m. atmıştım bu arada
konu dağıldı sanırım.. bu arada benim diğer taraf Denizli.
bu arada konuya dönersek, arkadaşlarn dediğini denedim, anlık tüketim ortalamasını açıyordum bu kez anlık tüketimi açtım. gaza dokunuş çok etkiliyormuş. ama yinede yokuşlarda araba bayılınca dayanamıyorum basıyorum biraz gaza. ben o değerleri zor görürüm![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (14/01/2010 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir, ard arda mesaj gondermeyiniz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri