valla çok rahatlattın beni sıfsimit tüp olmuyo die vazgeçmiştim tüp takmaktan çünkü tüpü takarsam arabayı 100bine kadar satmam binerim
valla çok rahatlattın beni sıfsimit tüp olmuyo die vazgeçmiştim tüp takmaktan çünkü tüpü takarsam arabayı 100bine kadar satmam binerim
Adaş hangi marka lpg taktırdın ve kaça mal oldu, bide lpg dolum yerini(pompa ağzı yeri)kamufle edebiliyorlarmış duyduğuma göre çünkü onu gördükleri an alışveriş merkezlerine direk almıyorlar çoğu otoparkta almıyor, yakıt yönünden ilk izlenimlerin nasıl iyi akşamlar sana.
Eski nick: dileksu
Adaşım, merhaba! Ben haftalar süren araştırmalardan ve kullanıcıların yorumlarını dinledikten sonra, Atiker taktırmaya karar verdim ve taktırdım. Aracımda en ufak bir sorun yok. En ufak bir performans kaybı yok.Şimdilik herşey yolunda. LPG'de ikinci depo bitti. İkinci depo tamamen şehiriçi kullandım 367 km yol gitti 28 litre gaz ile.şehirlerarası tabiki çok farkediyor. ilk depo şehirlerarası kullandım test amaçlı neredeyse 430 gidiyor uzun yolda.Atiker marka sistemi 900 liraya taktırdım.Ödeme seçeneği olarak da bize dilediğiniz gibi ödeyin hocam dediler.Çünkü adamlarla babamın iş ilişkisi var. Ondan kaynaklı olarak ödemede bir şart koşmadılar. Ama, tanımadıkları bir müşteriye nasıl bir fiyat verirler bilmem. Bu arada tabi ki iş lpg taktırmakla bitmiyor. Araca lpg taktırınca bir daha muayeneye giriyorsunuz, muayene harcı bayılıyorsunuz. Ruhsata işletmek için trafikte biraz daha bayılıyorsunuz. Onlar zaten mecburi oldugundan söylemeye bile gerek yok.Ben arabayı yeni aldım zaten. Ruhsatı,plakayı üstüme almadan önce LPG taktırdıgım için çifte masraf olmadı ruhsat olayında. O yuzden, sen taktırınca ruhsat değişimi kaça mal olur bilemem. LPG dolum ağzını senin de dediğin sebeplerden dolayı gizli yaptırdım. Sen de düşünüyorsan eğer kesinlikle tamponu filan deldirme.Onlar uğraşmak istemezler ama eger sen özellikle istersen bal gibi de gizliyorlar tamponun altına bir yere. Benzinliğe gaz almaya gittiğinde, abi nereden doluyor diye soruyor pompacılarBir diğer husus da şu: İçerideki LPG-Benzin Anahtarı var ya, ben onu da gizledim. Arabayya binen birisi de arabanın LPG li oldugunu anlayamıyor bende. Çünkü görünürrde bir yerde switch yok. Montaj yapanlardan özellikle istedim (onunla da uğraşmayıp kolay bir yere monte etmek istiyorlar eger özellikle söylemezsen) sol önde kaput açma kolunun ilerisine monte ettirdim Benzin-lpg düğmesini. Abi hiç orada olur mu, nasıl göreceksin ne kadar gaz kaldıgını filan dediler
Sen ne yapcan oğlum dediğim yere tak onu dedim. Sonucta bu arabanın bir depo gaz ile aşağı yukarı ne kadar gideceği birkaç kullanımdan sonra ortaya cıkacak. Gaz aldıktan sonra ne zaman biteceğini illaki bileceğim ben. Gösterge şartmı sanki? Ben görmek istemiyorum dedim. Hem sonucta gaz biterse benzine gecicek nasıl olsa yolda kalmıcaz ya
![]()
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri