aldığım andan itibaren açıktır city fonksiyonu. hiç kapanmadı
Printable View
aldığım andan itibaren açıktır city fonksiyonu. hiç kapanmadı
bosuna vermedıler altın dıreksıyon oduluydu sanırım.
aynen yavv bende çok alıştım yumuşak direksiyona yeni araçların hidrolikleri bile ağır geliyo gp bağımıllık yapıyo :D
city modu vazgeçilmez oldu hakikaten ama acaba yakıt tüketimine etkisi nedir onu merak ediyorum.
sonuçta hidrolik direksiyon bile biraz arttırıy. elektrik destekli olunca sonuç ne olur acaba ?
Aracı İlk teslim aldığımda "Bu ne yaa boşta dönüyo gibi" diye düşünüp açmamıştım City yi. Gereksiz gelmişti. E tabi Spor direksiyon bi 106 dan inince öyle oluyo. Sonra bi ara açık bıraktım ve alıştım. Geçenlerde servise bırakmıştım arabamı aldım tam ervisten çıkıyodum direksiyon sıkıştı kilitlendi falan diye panik oldum çevirirken. Çok sert geldi birden. Tam dönüyodum geri servise City lambasının yanmadığına uyandım. Serviste kapamışlar . Yok abi büyük bağımlılık yapıyo. Sırf bu direksiyon işi için bile tercih edilebilir bence bu araba. Fiesta kullanan abime verdim bi gün adam feci mutlu gezdi arabada. Bende geçenlerde Fabrikada Transit kullanmak zorunda kaldım. Resmen iki elle çevirmek zorunda kaldım dönüşlerde. Vel hasılı kelam; bu araba sırf bu direksiyon için alınır.
katılıyorum ama city fomksiyonu pandada var ama düşünce gücüyle dönen direksiyonu da olsa ben panda almam :)
Genelde kapalı kullanıyorum alışmak kötü oluyor bir de oyuncak araba kullanıyormuşum gibi hissediyorum. Direksiyon dediğin biraz sert olmalı bence. Ama bazen de açıyorum ruhsal duruma bağlı. Park ederken çok işe yarıyor.
acaip yumusak ayarlamis Fiat bu olayi . gecen elektrikli direksiyonlu opel meriva kullandim tamam yumusak ama bizimkiler gibi degildi yinede.
cok büyük rahatlik gercekten , baska arabaya binince insan anliyor degerini :)
city fonksiyonunda sola dogru yatma eğilimi yapma sorununu hallettiren oldu mu ben rastlayamadım
dağ başını duman almış arkadaşlar grande punto almış yürüyün arkadaşlar sizi kim tutar......
city fonksiyonu gerçekten müthiş, insan vazgeçemiyor ondan.
city fonksiyonu gercekten mukemmelde hızlı donuslerde ve virajlarda arabayı cok savuruyo aman dikkat edelim!!!:poster_oops:
Direksiyon yumuşak geldiği için haddinden fazla çevirebilirsin virajda. arkadaş heralde ondan bahsediyor. yoksa direksiyon nasıl savursun aracı :)
öyle bişey yok aracın city yumuşaklığı yüzünden savrulacağını sanmıyorum herşeyin sonucu sürücüdür etki-tepki olayıdır...
bencede araç hızlandığı zaman zaten otomatik kendni iptal ediyor
city nin tek kötü yanı rahatlığa alıştırması başka bir arabaya binince direksiyon çok ağır geliyor bunun dışında süper bence