merhabalar benimde bir sorunum var arkadaslar.. mesela yakıt göstergesi yarım depoyu gösteriyor aksam stop ediyorum sabah baktıgımda yakıt göstergesi biraz assagı inmis oluyor sebebi nedir bilen yada böyle birsey yasayan varmıdır yada normalmidir??
Printable View
merhabalar benimde bir sorunum var arkadaslar.. mesela yakıt göstergesi yarım depoyu gösteriyor aksam stop ediyorum sabah baktıgımda yakıt göstergesi biraz assagı inmis oluyor sebebi nedir bilen yada böyle birsey yasayan varmıdır yada normalmidir??
bıraktığınız yer eğimli ise ve aracınızı par ederken arkası eğime geliyorsa yapması normal. ben aracın önü aşağı gelcek şekilde bırakıyorum depo bıraktığımın üzerinde duruyor :)
Konuyu hortlatiyorum ama bugün benim de basıma ilginç bir sey geldi. Her zaman aynı Bp istasyonundaki ayni pompadan yakıt alıyorum. Goz kararı baktığımda 2-3 litre kadar yakıtım kalmıştı. Pompa atana kadar doldurttum. Normalde ibre tam gösterirdi ama bu sefer 2-3 litre kadar eksik gösteriyor. Aracı da salladım ama fayda etmedi. Pompa hızlı mı doldurdu yavaş mı dikkat etmedim. Acaba neden olabilir? Sensor arızası falan olmasın?
Bu arada menzil normal gösteriyor, sanki depo tam dolu gibi (aslında dolu da ibre eksik gösteriyor).
Up'layayim konuyu :)