1-kardeş büyük ihtimal sana yanlışlıkla ducato klavuzu çıkmış çünkü ben satın aldığımda öyle bişey olmadı yani ne alaka şimdi ducato minübüs ya şu bayiinin yaptığı işe bak sen )
2-emniyet kemeri sinyali en başlarda benimde kabusumdu..bu sinyali iptal edebilmen için bildiğim kadarıyla işlemi serviste yapabiliyorlar sadece (yada emotion modellerinde yol bilgisayarından da yapılabiliyor ama active olan modelde böyle bir opsiyon yok maalesef) ben bu sorunu kemerleri (ikisinide) koltukların arkasından yerlerine takarak çözdüm..çünkü yanında biri oturmadığı sürece sorun yok fakat yolcu koltuğunda ağırlık algılayıcı sensör mevcut ve biri oturduğunda o sinir bozucu kemer sinyali yine çıldırtarak çalmaya devam ediyor..dolayısıyla 2 kemeri birden koltuk arkasından tutturdum ses yok elbette bir diğer yöntem olarak sanayide bir yerlerden boş çıkma kemer tokası alıp takabilirsin bu daha iyi olur kanımca..ayrıca tabi yazdıklarıma bakma sen yinede kemer tak derim ben
3-herhangi bir 15'' hatta 16'' 17'' jant;bijon aralığı aynı ve 4 bijon olmak koşuluyla tabii ki araca uyacaktır piyasada şu an kum gibi jant satılıyor..
4-dead lock özelliği ise yine bildiğim kadarıyla yalnızca emotion modelinde standart olarak sunuluyor yani active modelde dead lock maalesef yok ayrıca o kadar kullanışlı olduğunuda şahsen düşünmüyorum...
5-aramıza hoşgeldin gp hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim eywallah