Yazılımsal bir sorun bu. Bende dahil olmak üzere forumda bir çok arkadaşımızın başına geldi. En kısa zamanda yetkili servise götürüp yazılım güncellemesi yaptırırsan sorun kalmaz.
Merhaba arkadaşlar,
Dün arabamı durdurdum ve 5-10 dk sonra yeniden döndüm arabaya. Kontaktı açtım ve benzin, devir, yol bilgisayarı, hız göstergesi sıfırda takılı kaldı. Hatta benzin yok gibi yanıp sönüyordu. Ve yolcu airbag, direksiyon ve abs simgeleride yanık kaldı. Yaklaşık 15-20 dk böyle sürdüm. Aradan 2 saat kadar geçti ve araca tekrar döndüğümde herşey normale dönmüştü. Başına bu tür bir olay gelen var mı? Sizce bir arıza mevcut mudur?
Yazılımsal bir sorun bu. Bende dahil olmak üzere forumda bir çok arkadaşımızın başına geldi. En kısa zamanda yetkili servise götürüp yazılım güncellemesi yaptırırsan sorun kalmaz.
Bendede bir kez oldu. Yazdıklarınıza ilave olarak farlar, sinyaller, teyp de çalışmadı. 15-20 dk. sonra düzeldi kendiliğinden. Bir dahada tekrarlamadı.
Hasan geçmiş olsun.Denildiği gibi büyük bir ihtimal yazılım problemi.Yazılım güncellenerek sorun halledilir...
aynı sorun bende de oldu hemen servisi aradım.arabadan inip anahtarla (kumadadan değil)kapıları kitleyip 10 dk.sonra tekrar anahtar yardımıyla kapıları açmama söyledi söylediklerini yaptıkdan sonra araç düzeldi.yaptırdığı bu haraket araca bi nevi reset atıyormuş.bi daha da aynı durum başıma gelmedi..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri