Kış lastiğinde continentali tek geçerim.Bu
evet arkadaşlar bende kauçuk kar paletleri var ve gayet memnunum hem karda hemde buzda sarsıntısız güvenli.Alacak olanlara tavsiye ederim.Bu arada dün koçtaşta satıırken gördüm fiyatıda gayet uygundu. ayrıntılı bilgi isterseniz ; snowtech - Google Görsel Arama
GRANDE PUNTO 1.3 75 HP MJ DYNAMİC aracım var,yeni kar lastiği almak istiyorum,tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar,teşekkürler..
Bridgestone blizak lm 20 diyebilirim ..
çok sağolun,peki Ankara'da güvenli ve fiyat açısından da uygun bildiğiniz bir yer var mı?
Ankarada fiyat alabileceğiniz çok yer var bir kaç tanesinin telini vereyim 3942117 nedim oto ismi ali , kemal oto mehmet ten aldım numaranızı derseniz yardımcı olurlar sanırsam..
Ben de bugün snoways 2 pluslarımı denedim. Karla dolu yolda 4x4 pickupın da zincirsiz olarak çıkamayıp geri döndüğü 50 dereceden daha dik bir rampanın yarısına kadar çıkabildim. Ön tampon çok alçak olduğundan karlar hızımı yavaşlatmasa ve biraz da lastikleri yakmayı göze alsam tamamını çıkabilirdim sanırım.
Bahsettiğim rampaya benden sonra milli eğitimin şoförü çıkacaktı. Bugün okula geldi yaaa hocam ben zincirlerle çıkamadım senin çıktığın yere kadar. Zincirler kırılacaktı geri döndüm dedi.![]()
![]()
Konu ABNEW tarafından (25/12/2008 Saat 20:42 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar bu kar paletleri hepsiburda com da var çifti 100 civarında.ürün hakkında performans tablosu da var.
bilginize ..
Arkadaşlar bende hafta sonu maxxis marka kar lastiklerine baktım 185/65/R15 ebatına 90 milyon fiyat verdiler.Fiyat uygun geldi ancak ben hiç tanımıyorum bu lastiği .İçinizde bu lastik hakkında bilgisi olan varmı acaba.Teşekkürler.
Dün arkadaşımın 4 tane kar lastiği olan Transporter' ı ile dışarda dolanırken, CEPA' nın arkasından çıkıp, arka yoldan AKP genel merkezine giden yolda 2 spin attık olduğumuz yerde. İyi ki koymadık bir tarafa. Sakın ama sakın kar lastiğine güvenip dona çekme durumu olan yollarda nasıl olsa kar lastiği var birşey olmaz diye atraksiyon yapmayın arkadaşlar. Aynı yerde yol kenarında 4-5 araba vardı kaza yapmış 4 lüleri yakmış.
Geçmiş olsun Emre, çok haklısın.
Kar lastiğine güvenip kuru yolda yapılan her manevra buzlu ve karlı yolda da yapılırsa sonuç çok kötü olabilir.Bana göre kış lastikleri yaz lastiklerinden en fazla %20-30 daha iyi performans verir.
Karda ve buzda altımızda yaz lastiği varmış gibi fren ve manevra yapmalıyız hep...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri