yanlız bu 17 lik kış lastiği oluyormu malüm biraz tuzlu olur değilmi
yanlız bu 17 lik kış lastiği oluyormu malüm biraz tuzlu olur değilmi
benim lastikler 175-65-15
michelin mi
lassa mı
alsam karar veremedim acaba hangisi daha sezsiz
ikisini kıyaslayabilen varmı arkadaşlar
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
ama gönlüm michelinden yana yawww
neden acaba
sanıyorum dişlilerin ve görünüşü daha hoş ondan mı acaba
drhilter michelin takmıstı we cok memnun we bulustugumuzda yakından inceledim gorunusu hos ve kullanıslıymıs ..
Michelin elbette en kalitelisidir-fakat Fransız olması hasebi ile ben tercih etmiyorum...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
@bgrays tenks
aaaaa fransız malıydı demi tühh
neyse bakıcaz artık bişeyler
vallahi arkadaşlar ben continantel aldım.
çok da memnunum.
yol tutuşu acayip değişti arabanın.
yakıt biraz daha fazla gidiyor ama yinede güvenlik daha önemli tabi ki !
michelin ile aradaki ses farkı konusunda birşey söyleyemeyeceğim çünkü michelin kullanmadım daha önce.
ama şunu belirtmeliyim soğuk kış iklimine sahip iskandinav ülkelerinin çoğunda continantel kullanılıyormuş.
owww doru ya bi an aklımdan cıkmıstı drhilter da yazmıs zaten ucmusum ben iyice bnmde snowways 2 de iyiymis ona bak bence
@microab varum diye bi lastik ilk defa duydum bide barum war eski arabamda vardı acaba karıstırıyo muyuz ismini yoksa iki farklı marka mı kendileri ?
Bende onu dicektim barum continentalin fabrikasında uretilen bi lastik hatta continentalden almıstım kıs lastigi diildi ama yol tutusu iyiydi memnundum lastikden continental kıs lastigi olarak iyiyse barum ona yakın iyidir diye dusunuyorum tabiki arastirma yapmak lazım gene de ..
Satıcı Varum gibi bişey dedi-bende anlamadım ne dediğini 2 kez tekrarlattırdım ikisindede Varum çıktı ağzından.Demek doğrusu Barum imiş.
Ben daha önce Michelin Energy kullandım,üzerine yok.Kalite hissi üst düzey fakat Fransız...
Continental Alman malı imiş bu arada...
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
evet abicm barumdur o zaman kullandım dedigim gibi memnun kaldım ama kar lastigi nasıldır bilemem hiç etrafında kullanmıs olan var mı cok yerde olmayan bi lastik sonucta
Nokian marka kış Lastigi tavsiye etmişLerdi. fiyatı biraz tuzLuydu tanesi 250 civarıydı sanırım. FinLandıya maLı mıymış neymiş.. Oradaki hava şartLarı daha kötü oLdugundan en iyi kış Lastigi diyorLardı.
Üzerinde chip varmış Lastigin. Sıcaklık degişimine göre üzerinde civiLer meydana çıkıyor gibi ıvır zıvırLarı varmış.
Sitesi: https://www.nokiantyres.com
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
benim 195/55/16 jant için kış lastiği ararken imanım gevredi. en sonunda goodyead 500 tipi aldım 2 tane öne. tanesi 280 YTL
Ben kış lastiği olarak Goodyear UltraGrip 7 aldım. 4 tanesi 680 YTL'ydi yanlış hatırlamıyorsam. Performansından çok memnunum. Bir keresinde yolun sol tarafında logarın tıkanmasından oluşan uzun ve derin bir su birikintisine 70 km/h ile girdim. Sadece sol lasikler suya temas etti ama ne bir çekme ne de hız düşüşü yaşadım. Kanalları çok derin. Karda kullanmak daha nasip olmadı.
ben 175/65/15 4 ADET LASSA SNOWAYS 2 ALDIM 420 YTL YE 4 TAKSİT +YOL YARDIMI VAR TAVSİYE EDERİM
ben önlere bi çift teneke cant taktım üzerlerinede 185/65/15 kumho kw17 giydirdim tanesi 100ytl oda 5 ay taksit gayet iyi biraz oncede oranda test the ini yaptım. 17"lik kumho nun run on flat kış lastiği var çok deli bişey 205/45/17 fiyatı 200ytl ama lastik on numaraydı. michelin var bende pilot sport yazlık yazın uzun yolda dip gaz abanıyorum sıcak havada dunya yol gidilio ama kışlıkda bence micheline gerek yok çok para yazık ankarada karlı gun sayısı butun kışı saysan 10 gunu geçmez.
dün geceki buzlu yollarda lastiklerim ve güvenlik sistemim yüzümü kara çıkarmadı çok şükür. kimsenin cesaret edemediği yolda en ufak bir kayma yaşamadan tek başıma gidebildim. herkes hayretle bakakaldı. goodyear ultragrip 500.
GoodYear Ultragrip 6 aldım arkadaşlar.Tanesi 140 dan 6 taksit.
Okulumun yolu neredeyse 45-50 derece eğimli yokuş ve cam gibi buz.O yolda denedim valla bu kadar olur,tek kelime ile nefismiş.O yolu indi-çıktı banamısın demedi...
Tavsiye olunur...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri