Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Lpg ve punto'm - Harika

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

20 liralık gazla 80 km gitmek bence fazla. benm arac 100 km gidiyor cok yaktıgını dusnuyorum benzinde bizim araclar suan ne yakıyor hesaplayan varmı arkadaşlar

2. 09/01/2010, 13:37

EREN YALÇIN
    axi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    45 EY 700
    Edilen teşekkür: 247

Alıntı pdr42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 liralık gazla 80 km gitmek bence fazla. benm arac 100 km gidiyor cok yaktıgını dusnuyorum benzinde bizim araclar suan ne yakıyor hesaplayan varmı arkadaşlar

şehir içinde kullanımda çok önemli yakıt konusunda.. Ben kullandığımda 80 km gidiyor eşim kllandığında daha fazla km tabi. ama yakıt sarfiyatının şehir içinde hesaplanması çok zor.. duruma göre trafiğe göre kullanıcıya göre değişkenlik gösteriyo çünkü.. ama şehir dışı hesapladım 90-100 km sabit hızlarda 100 km de 8 litre lpg yakıyor aracım. ama 110- 120 ile gittiğimde 100 kmde 10 litreye yükseliyor.

benzindede 100 km de şehir dışı 90-100 km süratle en son ölçtüğümde 6 litre yakıyordu
    Konu axi tarafından (09/01/2010 Saat 13:41 ) değiştirilmiştir.
    _NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    Ben bir Türküm!!!
    Ben;
    Orta Asyadan Türeyen,
    Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
    Ben;
    Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
    Ben;
    Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
    taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
    Ya Siz Kimsiniz ???......____

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

Alıntı Cihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında doğru montaj ve düzgün marka ile mantıken LPG nin yokuşu daha iyi çıkması gerekir fakat pratikte göremedik henüz malesef
    ben pratikte de görüyorum inanki cihan. Kullandığım sistem prins
    benzinle 2000 ve 3000 devirler arası kullandıgım aracı artık 1000 ve 2000 devir arası en ufak bir vuruntusuz hatta komik ivmeli kullanabiliyorum

hatta her zaman olçtügüm bir yer var orada 200 ü hiçbirzaman geçmeyen araç lpg ile 205 yapıyor.
    Konu ugurozer tarafından (09/01/2010 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir.

Emre S
    emresan87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 23

beyler herkes kullandığı lpg sisteminin markasını yazsa sanırım daha iyi olur benim gibi lpg taktırmayı düşünenler için. Birde merak ettiğim konu, puntoların fire motorlarıyla en uyumlu çalışan lpg markası hangisi... Bu arada ben şehir dışında en son ölçümümde benzinle 5.5litre/100km yaktım(yol bilgisayarı verisine göre).

alper aslan
    alpimmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1091

Alıntı emresan87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler herkes kullandığı lpg sisteminin markasını yazsa sanırım daha iyi olur benim gibi lpg taktırmayı düşünenler için. Birde merak ettiğim konu, puntoların fire motorlarıyla en uyumlu çalışan lpg markası hangisi... Bu arada ben şehir dışında en son ölçümümde benzinle 5.5litre/100km yaktım(yol bilgisayarı verisine göre).
    evet markalarıda görsek bizim gibi kararsızlar için yardımcı olur heralde. bu arada emre 5.5 çoook iyi. ben 6.3 ün altına inemedim

EREN YALÇIN
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    45 EY 700

benimki atiker taksitle 1050 tl ye taktırdım. 2 aydır kullanıyorum şu an kadar sorunsuz
    _NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    Ben bir Türküm!!!
    Ben;
    Orta Asyadan Türeyen,
    Ben;
    Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
    Ben;
    Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

ben yazmıştım prins. 2000 tl ye taktırdım. Ben emin olunki kullanılan her malzemenin kalitesini araştırdım. Prinste enjektorler keihin (Hondanın stock motorlarda kullandığı enjektor) daha kalitelisi şuan yok. Daha sonra teleflex geliyor istanbulda duzgun takan bir yer yoktu o yuzden eledim. Bu ilk iki tartışılmaz diger sıralama kişiye göre değişir bence 3. sırada landi renzo var enjektorleri alman arabalarında kullanılan bosch markadır açılıp kapanma sureleri omru falan keihin gibi olmasada oldukça iyidir. sanırım 1500 civarında bir ucrete taktırılabilir ben punto aracım benzinli olsa ona landi renzo taktırırdım. Landi markası ile karıştırmayın landi ayrı landi renzo ayrıdır. Bilgilerinize arkadaşlar. Ha bu arada kullandığım prins sistemi şehir içi tuketimi en son 15,2 Kr idi (gazı 1,97 den aldım) daha onceki olçum degerim 14,2 Kr. Şehir dışı kullanımım 115 ortalama hızla 12 kr.

Alıntı axi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bendede lpg var süper.. ben rahat kredi kartı rahat at 20 tl gaz şehir içi 80 km rahat rahat.
    arkadaşım sen lpg ile 25 Kr yaktığının farkında mısın? bu senin aracına göre çok çok yüksek bir değer. Ben benzinle o değeri yapmıyorum
    Konu ugurozer tarafından (09/01/2010 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

EREN YALÇIN
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    45 EY 700

Alıntı ugurozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım sen lpg ile 25 Kr yaktığının farkında mısın? bu senin aracına göre çok çok yüksek bir değer. Ben benzinle o değeri yapmıyorum
    hocam benim araçda 17" jant 215 taban lastik var şehir içinde diye yazmıştım zaten oraya bide benim kullanımımla ewet bu değer çıkıyor.

fakat şehirdışında 90_ 100 km süratte 8 litre lpg yakar. buda 17-18 kuruş yapar.
    _NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    Ben bir Türküm!!!
    Ben;
    Orta Asyadan Türeyen,
    Ben;
    Ben;

ÖZKAN KURTULDU
    KeYiFSeL ÜYE :) 34ozkankurtuldu34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 U 4303
    Edilen teşekkür: 694

Merhaba arkadaşlar bilgi paylaşımı için burdaysak buyrun burdan faydalanın bundan önce bende megane coupe vardı 1.6 120 beygir ve BAYMAK marka lpg taktırdım ve taktırdıgıma pişman oldum sorun üstüne sorun ama yakıt olarak lpg çok mantıklı yazın fethiyeye gittim geldim yaklaşık 2700 km gezdim yaktıgım yakıt kesin inanmayacaksınız ama 270 tl ve şuan punto 1.4 fire active var onada lpg taktım ne benzin düşünüyorum ne yakacakmış nede klimayı açarsam yakar diye dşünüyorum performans düşüklügü bile yok arabamda 30 tl lpg ile bursaya 270 km yol yaptım siz hesap edin artık bu arada şunuda söylim PUNTOMDA ECO TECH LPG sistemi takılı çok araştırdım taktırmadan önce çünkü sütten agzı yanan yogurdu üfler misali eco tech italyan markalı araçlarımızda öyle ve uyum züper 12ooo km oldu taktıralı banamısın demedi sıkıntı yaşanmıyor eger yardımcı olmamı isterseniz taktırdıgım yerin telefonunu verebilirim özel msg atın yardımcı olurum tanıdıgım degil arkadaşlar yanlış anlaşırmasın araştıırırken bunları tanıştıgım biri trakyalı ve gerçekten düürüst biri ve birçok şubesi var yaptıgı işin arkasında dürüst insanlar mesaj atın sizi yönlendireyim oraya bence düşünmeyin VAKİT kaybetmeyin taktırıb LPG kurtulun bence

Emre S
    emresan87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 23

Alıntı alpimmm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet markalarıda görsek bizim gibi kararsızlar için yardımcı olur heralde. bu arada emre 5.5 çoook iyi. ben 6.3 ün altına inemedim

Evet iyi 5.5 ama öyle kolay değil baya bi sabır istiyo

Depolarınız simit mi yoksa silindirik mi arkadaşlar?? Açıkçası lpgnin amacı büyük ölçüde ekonomiyse ve markadan ziyade takan kişinin ustalığı önemliyse 2000 lira vermek pek mantıklı gelmiyor... Tabi 100 milyarlık bi arabam olsa acımam ama...
    Konu emresan87 tarafından (10/01/2010 Saat 12:45 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12