20 liralık gazla 80 km gitmek bence fazla. benm arac 100 km gidiyor cok yaktıgını dusnuyorum benzinde bizim araclar suan ne yakıyor hesaplayan varmı arkadaşlar
20 liralık gazla 80 km gitmek bence fazla. benm arac 100 km gidiyor cok yaktıgını dusnuyorum benzinde bizim araclar suan ne yakıyor hesaplayan varmı arkadaşlar
şehir içinde kullanımda çok önemli yakıt konusunda.. Ben kullandığımda 80 km gidiyor eşim kllandığında daha fazla km tabi. ama yakıt sarfiyatının şehir içinde hesaplanması çok zor.. duruma göre trafiğe göre kullanıcıya göre değişkenlik gösteriyo çünkü.. ama şehir dışı hesapladım 90-100 km sabit hızlarda 100 km de 8 litre lpg yakıyor aracım. ama 110- 120 ile gittiğimde 100 kmde 10 litreye yükseliyor.
benzindede 100 km de şehir dışı 90-100 km süratle en son ölçtüğümde 6 litre yakıyordu
Konu axi tarafından (09/01/2010 Saat 13:41 ) değiştirilmiştir.
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri