3ncü vites ile bende 120 yi görüyorum bunda herhangi bir sorun yok... Bu arada senin aracın 4500 devirden sonra kuru gürültü yapar yani dizeller 5000 de devir keser.. Bizde var 6500 devir ordan bakmak lazım... Linos nickli arkadaşa katılıyorum...
Var devir kesici. 6500 den sonra devir kesip araba kasıyor kendi...
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum ve sikayet eden arkadaşımında yorumunu okudum ve sağolsun bir arkadaşımızda grafik ve resimler eklemişte benim kafam bir şeye takıldı ya benim aracımda problem var yada benim arabam T-Jetama T-Jet olmadığını biliyorum tabiki..
Ben o şikayet eden arkadaşıma hiç katılmıyorum nedeni ise 2500 3000 den sonra sanki aracımda turbo varmış gibi torkunu yakalayıp beni bir koltuğua yaslama pozisyonuna geçiriyor (fazla abartmamak lazım koltuğa yapıştırmıyor ama o hissi veriyor) ve hızlanmam olsun rampalarda olsun. Ha şunuda belirtmek isterim 5nci vitesle bir rampaya girdiğimizde devir düşmeye başladığında hala gaz verip hızlandırmaya çalışırsak starjeti bayılıp kalıyor ama 4 e atarsan vitesi roket gibi fişekliyor. Multijetler gibi değil bizimkiler. Multijetlerde hangi viteste olursan ol o rampayı çıkarsın. Yani anlıyacağınız 4500 lerde araç torkunu yakalayıp hızlanıyo falan diyosunuz ya benimki daha erken torkunu yakalıyor. Acaba bir anormallikmi var.. Keşke bu muhabbeti yuvarlak masada yapmış olsaydık hadi bir deniyelim yada deneyin aracımı derdim.![]()
Yer imleri