benim arabada da her türlü kullanılabiliyor. öyle bir süre kısıtlaması yok..herkese saygılar.
Bu bir sorun değil sanırım , bu şekilde tasarlanmış camlarla tamamen aynı mantık , ama sürekli çalışsa daha iyi olur çünkü forumda okuduğum kadarıyla teybin tuşlarında boya kalkması gibi sorunlar oluyormuş tuşlara basmaya korkuyorum .
Konu Can_SOLEY tarafından (30/12/2009 Saat 17:48 ) değiştirilmiştir.
benim arabada da her türlü kullanılabiliyor. öyle bir süre kısıtlaması yok..herkese saygılar.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
ben başka bir soru sorayım bu başlık altından sanırım uygun olur... direksiyon kumandasından rayo araması yapabiliyor musunuz arkadaşlar? benim araba direksiyondan radyo aramıyor. sadece kayıtlı hafızalarda dolaşabiliyorum benim arabada. bir arkadaş teyibin tuşlarında boya kalkması olabildiği için kullanmaya korkuyorum yazmış ya, ben de kullanmasam olmuyor, kullanırken de teyip boya atacak diye cok korkuyorum. radyo frekanslarını arama işlemini direksiyondaki ok tuşlarından yapmanın ayrı bir ayarı varsa lütfen söyler misiniz?
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
ne kadar düşüncesizce yapmışlar bu teyibi yavvalla gıcık oluyorum direksiyondan kumanda edilemeyişine. dandik clio da bile var bu özellikler
![]()
2006 model ACTİVEgp'mde sürekli çalışıyor ama 2010 ACTİVE
gp'mde kontak kapalıyken çalışmıyor. yanlız şunu özellikle vugulamak istiyorum aracım ACTİVE
![]()
![]()
benimde actıve benimkide her şartta çalışıyor
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Arabayı aldığımdan beri kullanma şekli böyle biliyorum. Kontak kapalı yada anahtar çekili olduğunda üzerindeki düğmeler ile 20 dk boyunca çalıştırabiliyorsunuz sonra otomatikman kendi kapatıyor. Tekrar açtığınızda bi 20 dk daha, bi daha, bi daha. Ancak direksiyon üzerindeki düğmeler çalışmıyor. Ses ayarı filan radyo üzerindeki düğmelerden yapılabiliyor.
bende sorun yok kısıtlamasız kullanıyorum.
Gezgin Gp.
ben 3 puntoda denedim, özellikle bu çok ilgimi çekti nedense=) diğer araçlarda çalışıyordu.. serviste ustayla da denedik bir araçta onda da sorunsuzdu, zaten araçta kumandalar kontak kapandıktan sonra 5-6 sn çalışıp duruyor, ama farları fln açınca çalışmaya başlıyor, farları kapatınca yine duruyor. farklı teyp taktık ve sorunsuz çalışmaya başladı.. yalnız kafama takılan konu şu; teyple farları yakınca çalışmanın ne alakası var onu çözemedim.. yani sorun teypte gözüküyor ama farları yakınca teybe etki mi yapıyor onu anlayamadım bir türlü...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri