Alıntı cantekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bugün aradılar elekronik aksamda hiç bir problemin olmadığını mekank bir problem olduğunu onun içinde motorun sökülmesi gerektiğini motor sökülürse çok masraflı olacağını söyldiler. bende vaz geçtim. başka sanayiden bir ustaya yada başka bir servise mi gitsem bilemiyorum ne yacağımı.
ne yapacaklarmış motoru söküpte...hiç bir bilgi yok yani sökecekler...neyi...neden...yaw bu fiatın en harika bakımı basit motorlarında biri...ilginç...siz yalnışlıkla arabayı vitese takıp vurdurdunuzmu hiç? triger diş atlaması fln olmasın? lpg servisinin görüşünü aldınızmı? veya beyin reset yaptırmanız gereklimidir ...? ustalık ve tecrübe işi bunlar...sizin oralarda sıkı ve dürüst bir usta bulman lazım arkadaşım...? yıl 2002 de ben tipo sx 1,4 ie sahibiydim ve motor dengesiz bazı devirlerde tekleme yapıyordu...servis 400 tl para istedi yedi dereden su getirdi...vermedim...sağolsun tofaş ağır bakım bölümünde çalışan bi abi vardı sadece bir tur attı arabayla ve yaklaşık 10 dakkada işi bitirdi ...beyni resetledi...bunun yöntemi var..forumda bu konuda bilgi varmı bilmiyorum...allah razı olsun adam o kadar ısrarıma rağmen bir kuruş almamıştı ...buna benzer birşey olabilir...belki...iyi araştırmalısın...