Alıntı Cihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ehehehe albea alınca sorunlar düzelecek mi?

Fiat tan sorun yaşamaman büyük şans olmuş bence o kadar yıldır.

Ben de o kadar yıldır fiat a biniyorum da
şans faktörü %10 %90 bilerek bilinçli dikkatli ve severek arabanızı kullanmaktır bence...son olarak palio mesela 1 lira abuk sabuk masraf yapmadan 5 yıl kullandıktan sonra arabamı sattım hemde piyasanın en dip noktasında yaprak kımıldamazsken...hemde oldukça iyi fiyata...aslında güzel bir konu şu albea meselesi...forumda bursalı bayağı meslektaşım var anladığım kadarıyla...tofaş personeli dahil...size biraz anlatsınlar palio albea şaselerinin ne kadar sağlam olduğunu...mesela test araçlarındaki ön takım ve amortisörlerin yaklaşık 250 000 km yol geçtiğini ellenmeden ve hatta piyasadaki servislerin tamircilerin albea-palio ön takımından nasıl ekmek yiyemediklerini...yada değiştir markayı dostum alnına silah mı dayadılar...mecburmusun fiat -tofaş kullanmaya...açıkçası ben hala şaşkınım linea 1,6 mjt veya bravo 1,6mjt ye bilenmiştim şimdi birkaç güne kadar gp ye binecez...tofaş malını fiatınkine herzaman tercih etmişimdir...neyse...anlatın bakalım derdinizi...anlaşılan alan pişman alamayan pişman bu FİAT ları...