Ankara ve Mersin'den var ama İstanbul'dan var mı bilmiyorum.
Merhabalar,
bundan 3 hafta once aracımı dualogic arıza için serivse bıraktım dün aracı teslim ettiler ancak sanki halen bir sıkıntı varmış gibi geldi bana aracım garantiden parçası değişti. sitede aramızda servis çalışanı yada arası iyi olup öneride bulunabilecek biri varmı acaba iş yerim etilerde buraya yakın olursa cok daha iyi olur
Ankara ve Mersin'den var ama İstanbul'dan var mı bilmiyorum.
ankarada olsaydın hallderdik ama istersen evsan (kapandı diye duydum ama ) derya var orayla bir görüş istersenn
Arkadaşla ilginize teşekkürler istanbul evsan kapandı maalesef. yardımlarınızı bekliyorum.
zincirlikuyu birmot tavsiye olur
istanbuldan birini buldum
https://forum.grandepuntotr.com/members/erkaymis.html
vedat bey merhaba
aracınız nerde şuan ne gibi bir sorun var yardımcı olalım
vedat yok piyasada. benim yakında serviş le işim var frenler konusunda sanki asfaltı kazıyoruz yolda giderken. şimdi servislerin kampanyaları neler ve ödeme şekilleri nasıl oluyor.
neredeyse bütün kredi kartlarına takstit yapıyoruz banka ismi vermemde sakınca varmı bilmiyorum ama servise gelmeyi düşünüyorsanız gelemden 1 gün önce randevu almanız lazım ödeme konusunda yardımcı oluruz![]()
merhabalar. araç aldığımdan beri şanzıman ile ilgili sıkıntılarım oldu enson araçta vites dişlileri ve vite çatalı denen parçalarımı değştirdiler. pazartesi aracımı servisten aldım ancak servisten çıktım manual kullandığım için farkına geç vardım otomatiğe almak istedim ancak vites tepki vermedi. daha sonra tekrar denedim ama maalesef sinirlendim kolu biraz sert vurunca otomatiğe geçti daha sonra normal olarak hem otomatiğe hemde manuale geçmeye başladı. sadece tereddüt ettiğimden başka bir servise göstermek istiyorum vitesle ilgili bir sıkıntı varmı yokmu diye.
vedat bey
arzayı yaptığı anda servise göstermeniz aracınız için dah iyidir fakat servise getirdiğiniz atkdirde herhangi bir sorunla karşılaşmazsak tam olarak sorunuda tespit edemeyiz fakat siz yinede servisimize yada servislere götürmenizde fayda var tekrar yaparsa mutlaka getirin kontrol edelim
MErhaba Arkadaşlar bugun sonunda yine vites geçişinde garçlamalarım başladı maalesef artık ben bu arabadan soğudum müşteri hizmetlerinden yarın için küçükyalı birmota yonlendirdiler yarın bu arabanın iadesi için işlemlere başlanması için elimden geleni yapacağım. bu saatten sonra neyini değiştirirlerse değiştirsinler kabul etmeyeceğim bu vites için kasımdan beri 5 nci gidişim olacak. yardımlarınız için teşekkürler küçükyalı birmotta tanıdık yada düzenli bakım için gittiğiniz birileri varsa en azından bunu yazarsanız sevinirim.
geçmiş olsun dostum.ne yaptın halledebildinmi. benimde duallogic te sorunlarım var. ilkinde götürdüm, cd den program yükledik dediler. 1 hafta sonra gene aynı şeyi yaptı. yarın gene götüreceğim.bakalım ne olcak.daha 4 aylık araba. aynı arızadan 3 kez arıza yaparsa arabayı değiştirme hakkımız varmış. 1. vitese geçemiyorum.sürekli 2 de kalıyor,gaz yemiyo. bakalım ne olcak.
sn, deniz yurtseven bu konuda bana bi öneriniz olurmu?
Dostum M erhaba ben tofaşa mail attım sonuç olarak son kez aracımı servise çağırdılar. benim başından beri şüphelendiğim vite robotunu bu sefer değiştirecekler bugun parça bekleniyor tofaştan. bu işlem yazılım ile düzelmiyor. araç iadesi için ise çok uğraşmak gerekiyor once ikna yontemine gidiyorlar yalnız mutlaka uzatılmış garanti iste ücretsiz veriyorlar. veremeyiz derlerse sert bir ağız ile aracı iade edip gerekirse mahkeme yoluna gideceğini mutlaka ama mutlaka vurgula. geçici olarakta araç temini yaptılar. ben istanbulda sultanbeyli aldatmaz otoya gidiyorum benim sayemde dualogicte tecrübe kazandılar.
sabah bıraktım aracı, inşallah düzelir.önceki bıraktığımda 2 satte düzeltmişlerdi(sözüm ona).bugün sabah 9 dan beri yapıyorlar.ister istemez sabah çok asabi dawrandım.müşteri danışmanım, halkla ilişkiler sorumlusu, teknik servis müdürü... hepsini ayağa kaldırdım. bakalım ne olcak.daha 4 aylık araba,4500 km de. ister istemez sinirleniyor insan.
ben ayda bir gidiyorum servise ve inan bana öyle herşeyi de kafama takan biri deilim ama insan aracı güzel olunca ve ona tutku ile bağlanınca sorunsuz olsun istiyor, hani çocuğu hastalandımı ebeveynler hemen iyileşsin ister ya,doktora felan götürürler, aynı misal benimki de...![]()
gp yi seviyorum. beğenerek alıoruz arabaları. kıytırıktan beyaz eşyaları bile arızalanınca hemen yenisiyle değiştiriyorlar. sen tonlarca para ver, çektiğin rezilliğe bak.tabiki hemen değişim peşinde değiliz ama servislerinde bu kronik arızaları kabul edip, müşteri tarafında durmaları lazım.
Vedat bey ne yaptınız, arabanızdan bi haber varmı. benimki nin duallogic sistem robotunu komple değiştirmişler. şu an test te, inşallah yarın akşam teslim alırım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri