Herkese merhabalar,
Aldığım gün ablatılan ve kullanıcı kitabından okuduğum üzere city fonksiyonu 60km nin üzerinde devreden çıkıyor..Bu sebeple ben kullanırken sürekli city'de bırakıyorum..
Nasıl olsa sürat artınca kendiliğinden devreden çıkıyor diye..
3.500km de ufak kontrol için gittiğim Bandırma Fiat servisi de herhangi bir sıkıntı yaratmayacağını söyledi..

Ama malum city arızaları çoğaldı..Önce 2.el Gp alan bir izmirli arkadaşı,sonra da tempesty'nin city arızalarını okudum..2.el alan arkadaşın yapacak bir şeyi yok sonuçta kendisinden önce kullanandan kaynaklanmış olabilir..Tempesty gibi aracına ilgi duyan ve şöför tabiriyle aracını ''üzmeyen'' bir kullanıcının bu sorunu da şanssızlık ile ilgili olsa gerek..

Servisler çoğu konuda fikir beyan etmelerine karşın zorlukla karşılaşıldığında da sözlerinin arkasında duracak mı, ya da ''bizim arkadaş yanlış anlamış/anlatmış'' şeklinde bahane sunacaklar mı emin değilim..Günahlarını almayayım ama forum memnuniyetsizlik duyulan servisler ile dolu..Üstelik iş gereği tayin olan bir insanım..A servisinin söylediği B servisini bağlamayacağı için arıza yeni tayin yerinde karşıma çıkarsa A servisinin sözleri de geçersiz olacak..

Benim merakım sizler aracınızdaki city fonksiyonunu nasıl kullanıyorsunuz? Benim gibi sürekli devrede mi? Sadece manevralarda mı?
Yukarıda bahsettiğim arkadaşlar hariç bu sorunu yaşayan varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim...