arkadaşlar benim işim endüstriyel sünger.. yani otomotivde kullanılan bütün sünger tipleri elimin altında mevcut.. hatta dediğiniz gibi aracın koltuklarını söküp 3mmlik bir süngeri döşedim ancak pek bir faydası olmadı.. aracın içini parçaladığımda dikkatimi çeken şey aslında ön kısımda gayet güzel izolasyon yapıldığı.. ayaklarınızı dayadığınız yerin altında pvc ve bondex süngerler kullanılmış.. bunlar sesi gayet yutucudur..
benim bu gördüklerimden anladığım kadarıyla esas ses gelen yer göğüs kısmının arkası.. ancak oraya müdehale etmek için bütün ön kısmı sökmek lazım o da çok profesyonel bi iş.. arka tarafta ise pek bi izolasyon yok.. çamurluk üstü ve koltukların altı boş.. amortisörlerin olduğu yeri açmadım ama orayada bi el atılması gerekli..
ben düz yolda arabanın sesinden şikayetçi değilim. bozuk yollardaki ses çok rahatsız edici sanki arabanın bi tarafı kırılcakmış gibi takır tukur olduğundan kesinlikle amortisörlerin iç kısıma ses geçirmiyecek şekilde kaplanması gerek..
şekilde göstermek gerekirse şöyle bi kaplama yapılması gerekiyor..
kendi aracımın yandan çekilmiş resmini bulamayınca resmi garajdan aldım.. paylaşan arkadaşa teşekkürler.
bu kısımlara kaplanıcak malzeme kesinlikle sesi yutacak bir malzeme olmalı.. tek başına zift sesi yutmaz.. bir tarafı zift kaplı poliüretan tarzı birşey olabilir.. ancak poliüretan kısmın kalınlığı en az 10mm olmalıdır.. yada yine 10-15mm kalınlığında pvc, bondex, polietilen tarzı süngerler kullanılabilir.. kısaca yol seslerinden kurtulmak için aracımızı ancak profesyonel kişiler izole edebilir..
Yer imleri