Fotoğraflrı cektim işte yaptığım uygulama metresi 7.5 dan (90x100) 3 metre ses izolasyon keçesi aldım arka bagaji komple boşalttım arka koltukları sökmeden yaptım ama sökerseniz daha iyi uggulama olur. bagaj lastiği ve kilit mekanizmasını söktüm plastikle beraber oradan başlayarak arka koltukların bitimine kadar döşemenin içinede 10-15cm uzattım kendimce döşedim çok iyi düzgün olmadı ama yinede iyi oldu arkadaki uğultuyu biraz kestiğine inanıyorum. Son olarakda artan malzemeyi tekerleğin üzerini örttüm ve bitirdim![]()
eline sağlık hasan güzel olmuşancak bu kısım neredeyse aracın hiç ses almayan kısmı araçlar sesi genelde 4 lastiğin etrafındaki davlumbazlardan ve önde oturanların ayaklarını koydukları yerden alır ses izalasyonu nu en etkili aracın altından yaptırırsınız bu konuda da özellikle istanbulda ki arkadaşlara yardımcı olurum
o kısımlara sizin uygulamanız zor işinin erbabı kişiler tarafından yapılmalı kağuçuklu zift yada diğer adıyla pütür denilen medde uygulanıyor özel aleti ve basınçlı hava ile
Bulunduğum yer küçük olduğu için kağuçuklu zifti bulmam biraz zor olacak ama bende pütür düşünüyorum.. yılmadan araştırmaya devamkendim uygulamam ama malzemeyi kendim temin edersem sanaiide yaptırabilirim sanırım..
tabii bende bir araştırıyım net ten falan bulabilir isek satın alır sanayide uygulatırsın ama tavsiyem sakın usta geçinen birine gitme geri dönüşü olmayan bir uygulama aracını çok iyi izole edip uygulamalı yoksa her yerine sıçrar çok özenilmesi gereken bir iş
en Kötü ihtimal servisde uygulanır büyük şehirde olanlar daha avantajlı aslında birçok şey ellerinin altında marmaris fethiyeye doğru araştırma yapayım![]()
Konudan sapmışken, tombalak kardeşim, muğlada nerde çekildin o resmi ? Arkandaki şahıs Mehmet Şahin isimli kırmızı ışıkta vs. geçenlerin, hatalı park edenlerin fotolarını çekerek, ceza yemelerini sağlayan abimiz mi??Muğlada nerde çalışıosun, napiosun? Ben Marmaris'teyim ama ailemin evi Muğlada mesela. Bir araya gelelim uygun bir zamanda inşallah
BMW 3.20d premium 184 HP
daha önce yaptığım izolasyonun resimleri bunlar arkadaşlar.. gördüğünüz gibi ön tarafta izolasyon gayet güzel iken arka taraf bomboş.. buna rağmen en çok ses ön taraftan geliyor..
en son resimde tabanda görünen siyah şeyde benim arabanın içini kapladığım sünger.. ama daha önce dediğim gibi malesef pek işe yaramadı..
Eklenti 3908Eklenti 3909Eklenti 3910Eklenti 3907Eklenti 3911
Mükemmel bileşenler; H&R 35mm yay, Bridgestone Turanza er300 195/60r15, H4 Philips Power2 gt 150 Far, H1 Osram All Season Sis, Mtec T10 Park..
Bu kullandığınız sünger kaç mm?
Arkadaşlar işinize yararsa ben bunları buldum ama tabi karar sizlerin. Kolay gelsin kazasız sürüşlerle sevgi ve saygılarımı sunarım.
...:::Isı Duvarı:::...
www.kangurum.com.tr : BİRMOT , BİRMOT AKS019-Tüm Gövde Ses Yalıtımı
Anthony Burak DURSUN Suzuki Swift´de son durum
İZOCAM ARMAFLEX-AL 9mm / OTO SES YALITIMI, #1760101 Gittigidiyor.com
kullandığım sünger 3mm.. arkadaşın gösterdiği linkteki izocamın ürettiği armaflex ile aynı özelliklerde.. ben halıyı çok yükseltmemek için fazla kalın bişiler koymaya çekindim..
armaflex 9-10mm kalınlığında döşenebilirse işe yarayabilecek birşey.. uygulamasını yapmak isteyen varsa temini konusunda yardımcı olabilirim..
ısı duvarı denilen şey ise hiç işe yaramaz..
Mükemmel bileşenler; H&R 35mm yay, Bridgestone Turanza er300 195/60r15, H4 Philips Power2 gt 150 Far, H1 Osram All Season Sis, Mtec T10 Park..
armaflex 9-10mm Metre fiyatı nedir biliyormusunuz ? arka koltuklara kadar sizce kaç metre gider ?
kesın cozume ulasan arkadaslar varsa tutarıyla bılgılendırırse sevınırım.
Bugün depoda bir tarafi ziftli diğer tarafıda folyo ile kaplı malzemeden buldum ve aracımın ön kapılarına döşedim kapılarda zaten buna benzeyen bir madde war ama kapıların belirli bölgelerinde bende geri kalan yerleri tamamladım fena olmadı sanırım biraz daha alıp ilerleyen zamanda arka kapılarıda yapıcam işte fotoğraflar
Pütür çeşitleri ile ilgili linkler, acaba gerçekten faydası oluyormu yalıtıma
Araç Tabanı İçin Pütür Sprey Siyah 500ml | Motip | Katkı
Shop Wurth.com.tr Profesyonel Montaj
PÜTÜR KAUÇUK REÇİNELİ TABAN ALTI KORUYUCU - KALE İNŞAAT
Pütürün asıl amacı darbelere ve paslanmaya karşı koruma altta tabaka oluştuğu için seside bir nebze kesiyordur forumda yapan arkadaşlar vardı sanırım havalar iyileşsin aracın altınba bende yaptırmayı düşünüyorum
Yazılanları biraz inceledim ancak ses izolasyonu tam olarak nereye yapılıyor ?
Bu günlerde özellikle sesten rahatsız oluyorum bir el atma zamanı geldi galiba
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri