Sayfa 1/3 123 SonSon
47 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: City fonksiyonu nasıl kullanılır? Varsa tavsiyeleriniz..

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

Standart City fonksiyonu nasıl kullanılır? Varsa tavsiyeleriniz..

Herkese merhabalar,
    Aldığım gün ablatılan ve kullanıcı kitabından okuduğum üzere city fonksiyonu 60km nin üzerinde devreden çıkıyor..Bu sebeple ben kullanırken sürekli city'de bırakıyorum..
    Nasıl olsa sürat artınca kendiliğinden devreden çıkıyor diye..
    3.500km de ufak kontrol için gittiğim Bandırma Fiat servisi de herhangi bir sıkıntı yaratmayacağını söyledi..

Ama malum city arızaları çoğaldı..Önce 2.el Gp alan bir izmirli arkadaşı,sonra da tempesty'nin city arızalarını okudum..2.el alan arkadaşın yapacak bir şeyi yok sonuçta kendisinden önce kullanandan kaynaklanmış olabilir..Tempesty gibi aracına ilgi duyan ve şöför tabiriyle aracını ''üzmeyen'' bir kullanıcının bu sorunu da şanssızlık ile ilgili olsa gerek..

Servisler çoğu konuda fikir beyan etmelerine karşın zorlukla karşılaşıldığında da sözlerinin arkasında duracak mı, ya da ''bizim arkadaş yanlış anlamış/anlatmış'' şeklinde bahane sunacaklar mı emin değilim..Günahlarını almayayım ama forum memnuniyetsizlik duyulan servisler ile dolu..Üstelik iş gereği tayin olan bir insanım..A servisinin söylediği B servisini bağlamayacağı için arıza yeni tayin yerinde karşıma çıkarsa A servisinin sözleri de geçersiz olacak..

Benim merakım sizler aracınızdaki city fonksiyonunu nasıl kullanıyorsunuz? Benim gibi sürekli devrede mi? Sadece manevralarda mı?
    Yukarıda bahsettiğim arkadaşlar hariç bu sorunu yaşayan varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim...

Selman Atlandı
    akin78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 168

Ben City fonksiyonunu sadece park ederken kullanıyorum o da park edeceğim yer manevra açısından sıkıntılı bir yer ise.Onun dışında normal haliyle kullanıyorum.Başıma city ile ilgili olumsuz bir durum gelmedi çok şükür şu ana kadar.

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ilker ONGUN
    iongun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 31

City fonksiyonunu çok fazla açıp kapamamak lazım diye duydum....Bende sadece sıkıntılı park yerınde kullanıyorum....

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Adı Soyadı
    KaMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 752

Hiç kapatmıyorum uzun yol hariç kapatılması gerektiğinide düşünmüyorum.

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Tolga Güçlü
    Şanslı ve Hızlı Üye tolgaank88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 24**
    Edilen teşekkür: 707

direksiyonun normal yumuşaklığı bana yetiyor,dolayısıyla hiç kullanmıyorum city yi,ama bana sorarsanız city kapalı dursun derim...

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Ben de bozulacak endişesiyle hiç açmıyorum bile city yi. Zaten normal hali de yeterince yumuşak. Bozulacak sonra uğraşacaz ve zaman ayıracaz. En temizi hiç açmamak..)))

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Barış AÇIL
    baris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 30

bence unutulmadığı sürece hareket halinde iken kapatılmalı ve sadece park esnasında açılmalı.
    önceden forumdan okuduğum kadarıyla bir arkadaşın başına gelmişti, yüksek hızda giderken araç birden arıza vermiş ve direksiyon yumuşamış ve büyük bir tehlike atlatmıştı.
    GP 1.4 lt 77 hp Dynamic Egzotik kırmızı
    STILO 1.4 lt 95 hp Active Kıyı Mavi

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Erdi YILMAZ
    Fiat Türkiye Forum
    FiatTR | PuntoTR
    GrandePuntoTR

erdiyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 5938

şimdiye kadar uzun yoL haricinde hiç city'i kapatmadım.
    aman arıza çıkartır diye city modu kuLLanmamazLık etmedim şimdiye kadar. city moduyLa iLgiLi sorun yaşayan arkadaşLar oLdu tabi, ancak bunu tüm gp'Lerde aynı sorun yaşanıyor gibi Lanse ediLmemesi daha doğru oLur,
    ben hiç sıkıntı çekmedim gayet de memnunum.

FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
    Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kadir K.
    kadoku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 ** 0178
    Edilen teşekkür: 436

Geçenlerde Evsana servise gittiğimde City Fonks.arızaları konusunda servisden bir yetkili ile kısa bir konuşma yapmıştık, kaldırımlara park ederken dikkat edilmesi gerekiyor çünkü City çok hassas bir sistem, dolayısıyla önden gerek seyir esnasında gerekse böyle kaldırımlara park ederken sert darbelerden kaçınmak gerekiyor, özellikle çukurlar ve çökmüş rögar kapakları da başlıca sebepler olabilir, açıkçası ben city fonksiyonunu hiç kullanmıyorum şimdiye kadarda hiç ihtiyaç duymadım kişiye göre değişir ama city fonksiyonunda bana güven vermiyor hiç.

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Barış AÇIL
    baris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 30

yalnız arkadaşlar bu arabanın en beğenilen özelliklerinden biride city fonksiyonu. Arada sırada da olsa bu zevkten mahrum kalmamak için kullanmak gerek diye düşünüyorum.
    GP 1.4 lt 77 hp Dynamic Egzotik kırmızı
    STILO 1.4 lt 95 hp Active Kıyı Mavi

19. Bu mesajı için 2 kişi baris'ye teşekkür etti:

Tolga Güçlü
    Şanslı ve Hızlı Üye tolgaank88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 24**
    Edilen teşekkür: 707

arkadaslar,city kullanıldıkça bozulan,yada kullanılmadıgı zaman bozuldugunu anlamayacagınız bir donanım değil,çünkü ben arabamda city'i hiç kullanmadıgım halde city sorun çıkarttı ve garantiden değiştirildi...ayrıca yanlış anlaşılmasın eklemek isterim;ben city'i bozulacagından dolayı değil,ihtiyaç duymadıgım için kullanmıyorum.

21. Bu mesajı için 3 kişi tolgaank88'ye teşekkür etti:

Yarkın D.
    Romario11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 3

City modu gp nin kendine has özelliklerinden biri, Barış Açıl a katılıyorum. Şehir dışına çıkmadığım sürece city i kullanıyorum. 1 aydır parmağım çatlak olduğu için sol elimi rahat kullanamıyorum ama city oldugu için sürüşte sıkıntı hiç çekmiyorum. Düzgün kullandıktan sonra sorun yaşıcağıma inanmıyorum.

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

punto alırken mecburen verdiğim paraya içimin gittiği iki ozellikten biriside city fonksiyonudur. Diğeride çift bolgeli klima. Tamamen gereksiz ve laf olsun torba dolsun diye hava atmaya yonelik ozellikler oldugunu dusunuyorum. PS oynamıyoruz yaw arac kullanıyoruz. City fonksiyonu arac degisimlerinde soforu bence rahatsız eden bir ozellik. Düşük hızlarda kolaylık saglamasından cok tek elle kullanımlarda sol kolumun agırlıgını tasımaya yardımcı olmadıgı icin kolumu yoran. Belkide cok çıtı pıtı arkadaşlarımızın veya elinde veya kolunda bir problemi olan arkadaşların işine yarayacaktır. Yoksa herkesin kendini kandırdığı bir ozellik (işe yarıyo şeklinde) benim tamamen şahsi görüşüm.

25. Bu mesajı için 2 kişi ugurozer'ye teşekkür etti:

Ah-MeT
    Ziyaretçi Ah-MeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

city fonksiyonu cok muthiş bir olay kullanmamak elde degil benim devamlı açık... arıza yapacagını dusunmuyorum sonucta 60km hızdan sonra devreden cıkıyor...

27. Bu mesajı için 2 kişi Ah-MeT'ye teşekkür etti:

Yarkın D.
    Romario11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 3

Alıntı ugurozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    punto alırken mecburen verdiğim paraya içimin gittiği iki ozellikten biriside city fonksiyonudur. Diğeride çift bolgeli klima. Tamamen gereksiz ve laf olsun torba dolsun diye hava atmaya yonelik ozellikler oldugunu dusunuyorum. PS oynamıyoruz yaw arac kullanıyoruz. City fonksiyonu arac degisimlerinde soforu bence rahatsız eden bir ozellik. Düşük hızlarda kolaylık saglamasından cok tek elle kullanımlarda sol kolumun agırlıgını tasımaya yardımcı olmadıgı icin kolumu yoran. Belkide cok çıtı pıtı arkadaşlarımızın veya elinde veya kolunda bir problemi olan arkadaşların işine yarayacaktır. Yoksa herkesin kendini kandırdığı bir ozellik (işe yarıyo şeklinde) benim tamamen şahsi görüşüm.
    herkesin kendi tercihi sonucta adamlar kullanmak zorunda olmadığımız için tuşla dewredışı bırakma imkanı sunmuş

29. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

bu sistemi lux paketten cıkarma imkanı neden koymamışlar? bunun icn kimbilr kacyuz ytl odedik fazla bilginiz var mı?

31. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ali kemal metin
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BD 2134
    Edilen teşekkür: 282

21 eylül 2006 yılında aracımı aldığımdan beri daha hiç kapatmadım.. hiçde kapatmayı düşünmüyorum.. şehir içinde uzun yolda parkda her zaman her yerde kullandım. kullanmayana da şaşarım.. bence en güzel özelliklerinden biri. olmasa bu araçtan vaz bile geçerim.. bu kadar geçerli bir özellik benim için. ama kıllanmayana da bişey diyemem.. saygı duyarım. ama elinin altında varolan bişeyinde kullanılmaması gibi bir olayın garip olduğunu düşünmekteyim. artık teknoloji değişiyor. şahinler doğanlar yok artık die düşünüyorum. hani olurda şahine düşersem de alışmakta zorlanırım diye kendinizi kolaya adapte etmiyorsanız.. bundan 5-10 yıl sonra elektrikli arabalara bineceğinizi ve direksiyonun bundan çok daha hafif olacağını garanti edebilirim..))
    GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi

33. Bu mesajı için 5 kişi dejavu'ye teşekkür etti:

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

Benim çok sevdiğim bir özellik. Sürekli açık vaziyette ve hiç bir sorun da çıkarmadı şu ana kadar...

Kişiye özel seri üretim araba yapılamayacağına göre, genel beğeni çerçevesinde yapılır arabalar. Dolayısıyla ne desek boş. Malzeme budur...

35. Bu mesajı için 4 kişi Linos'ye teşekkür etti:

Adı Soyadı
    KaMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 752

bu sistemi lux paketten cıkarma imkanı neden koymamışlar? bunun icn kimbilr kacyuz ytl odedik fazla bilginiz var mı?
    uğur işin şakası bir yana beğendiğin bir parça varmı şu puntoda silah zoruylamı sattılar size

37. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ziyaretçi047
    Ziyaretçi Ziyaretçi047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben tembelliğe alışmamak için kapalı tutuyorum. Yoksa başka araçlarda zorlanıyorum. Ama tavsiyem şudur. City i kullanırken dikkatli olun. Yerde bişe vardır veya kaldırıma sıfırsınızdır. City sayesinde yüklenirsiniz direksiyona sistemde ve mekanikte bir yerlere hasar verirsiniz. City kapalıyken direksiyon zaten sert ve hisli. Bu korku olmuyor.
    Onun dışında bazen hastayken halsizken veya antrenman çıkışı kollarımı çok zorladıysam açıyorum kullanıyorum.

39. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 1/3 123 SonSon