sağolun arkadaşlar 2 tane cep tlfnu bide laptop bitanede mp3 çalar bide annemin montu kayıp

monta sarmış sanırım
hırsızı evdeyken gördüm sesi duyunca apartman merdivenlerinden hararetle kaçıyolarken bişeyler bulmaya çalıştım odada yokkk peşlerinden gidememiş oldum hemen 155 i aradım sonra yedek anahtarı ve mutfaktan bıçağı alıp mahalleyi turladım ama nafile
sabah karakolda ifade verip cep telleri ve bilgsyrın faturasıyla beraber seri numaraları savcılıktan yolladım
aracı servise götürdüm anahtar kodlayalım dediler diğer anahtar kapıyı açacakmış ben kabul etmedim ikidebir arabamı ziyaret edecekler korkusuyla içinde bişey bırakırım felan komple değiştirecekler kaskodan 750 ytl ye kadar karşılıycaklarmış depo kapağı kapı kolları iç göbek değişip 2 tanede anahtar vereceklermiş işlem nekadara maal olurdedim tam fiyat veremediler aracım serviste exper bekliyor
sizde dikkatliolun arkadaşlar çok cesur bu herifler yattığınız yere yakın bişeyler bulundurun kurusıkı bi silah bi sopa veya bıçak ben hiçbirini bulamadım
yetişebilirdim rahatça ama bişey bulamadım kendimi güvenceye alıcak özelliklede kapınızı varsa ikinci kilitten kilitleyin
uyanmamla arabamı ve laptopumu kurtarmış oldum

ama ablam bu konuda benim kadar şanslı değil
eğer aracımı götürselerdi kaskom karşılamıycakmıydı ?
Yer imleri