Sayfa 2/2 İlkİlk 12
36 sonuçtan 21 ile 36 arası

Konu: Az önce eve hırsız girdi :(

hikmet şekerlioğlu
    şekerlioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Vals Mavi
    Plaka
    07kg993
    Edilen teşekkür: 662

geçmiş olsun

toprak paşa
    10Y@ĞMUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 7

Çok geçmiş olsun,arabanın anahtarlarını serviste tekrar kodlamanız lazım..
    --SKODA FABİA 2004--

erkan erkan
    soldierkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DT5153
    Edilen teşekkür: 26

sağolun arkadaşlar 2 tane cep tlfnu bide laptop bitanede mp3 çalar bide annemin montu kayıp monta sarmış sanırım
    hırsızı evdeyken gördüm sesi duyunca apartman merdivenlerinden hararetle kaçıyolarken bişeyler bulmaya çalıştım odada yokkk peşlerinden gidememiş oldum hemen 155 i aradım sonra yedek anahtarı ve mutfaktan bıçağı alıp mahalleyi turladım ama nafile
    sabah karakolda ifade verip cep telleri ve bilgsyrın faturasıyla beraber seri numaraları savcılıktan yolladım
    aracı servise götürdüm anahtar kodlayalım dediler diğer anahtar kapıyı açacakmış ben kabul etmedim ikidebir arabamı ziyaret edecekler korkusuyla içinde bişey bırakırım felan komple değiştirecekler kaskodan 750 ytl ye kadar karşılıycaklarmış depo kapağı kapı kolları iç göbek değişip 2 tanede anahtar vereceklermiş işlem nekadara maal olurdedim tam fiyat veremediler aracım serviste exper bekliyor
    sizde dikkatliolun arkadaşlar çok cesur bu herifler yattığınız yere yakın bişeyler bulundurun kurusıkı bi silah bi sopa veya bıçak ben hiçbirini bulamadım yetişebilirdim rahatça ama bişey bulamadım kendimi güvenceye alıcak özelliklede kapınızı varsa ikinci kilitten kilitleyin

uyanmamla arabamı ve laptopumu kurtarmış oldum ama ablam bu konuda benim kadar şanslı değil
    eğer aracımı götürselerdi kaskom karşılamıycakmıydı ?
    Konu ABNEW tarafından (03/02/2009 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir.

Ah-MeT
    Ziyaretçi Ah-MeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çok geçmiş olsun

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Erkan, bence kaçmaları daha iyi.Cana gelen mala gelsin.Allah korusun hırsızları yakalayım derken yaralanmak hatta ölmek de var.Zaten onları birşekilde durdursak bile yasalara pek güven olmaz.Hırsızı yaralamaktan biz hapse düşeriz ama onlar hırsızlığa devam eder, tekrar geçmiş olsun...

ÖZCAN YILDIRIM
    onurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 LY 848
    Edilen teşekkür: 59

Çok geçmiş olsun canına birşey olmasın

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

Alıntı soldierkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sağolun arkadaşlar 2 tane cep tlfnu bide laptop bitanede mp3 çalar bide annemin montu kayıp monta sarmış sanırım
    hırsızı evdeyken gördüm sesi duyunca apartman merdivenlerinden hararetle kaçıyolarken bişeyler bulmaya çalıştım odada yokkk peşlerinden gidememiş oldum hemen 155 i aradım sonra yedek anahtarı ve mutfaktan bıçağı alıp mahalleyi turladım ama nafile
    sabah karakolda ifade verip cep telleri ve bilgsyrın faturasıyla beraber seri numaraları savcılıktan yolladım
    aracı servise götürdüm anahtar kodlayalım dediler diğer anahtar kapıyı açacakmış ben kabul etmedim ikidebir arabamı ziyaret edecekler korkusuyla içinde bişey bırakırım felan komple değiştirecekler kaskodan 750 ytl ye kadar karşılıycaklarmış depo kapağı kapı kolları iç göbek değişip 2 tanede anahtar vereceklermiş işlem nekadara maal olurdedim tam fiyat veremediler aracım serviste exper bekliyor
    sizde dikkatliolun arkadaşlar çok cesur bu herifler yattığınız yere yakın bişeyler bulundurun kurusıkı bi silah bi sopa veya bıçak ben hiçbirini bulamadım yetişebilirdim rahatça ama bişey bulamadım kendimi güvenceye alıcak özelliklede kapınızı varsa ikinci kilitten kilitleyin

uyanmamla arabamı ve laptopumu kurtarmış oldum ama ablam bu konuda benim kadar şanslı değil
    Çok geçmiş olsun...
    Yetişemediğine sevindim...
    Yetişse idin şu an hastanede ya da zarar vereceğin insan müsveddesini adamdan saydıkları için nezarette olabilirdin...
    Cana geleceğine mala gelmiş...

Silah,bıçak vs.. dediklerine pek katılamıyorum...Silahım olmasına ve taşıma hakkım olmasına rağmen evde kilitli durur...
    Silah insana hayatta 1-2 kez gerekebilir(canına ya da namusuna saldırılırsa) onda da yanındaysa kullanırsın ve inan seninkisi bu durumlardan birisi değil...
    Tekrar geçmiş olsun...

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kerim yılmaz
    NeoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 43

çok geçmiş olsun...!

erkan erkan
    soldierkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DT5153
    Edilen teşekkür: 26

düşünsenize gecenin biyarısı kalkıyosunuz evinizde biri geziyo ve bişey yapamıyosunuz bi kurusıkı silah olsa sadece ateşleyerek ses yapmak bile can havliyle kaçmalarına yeterdi bize bişey olmadığına seviniyorum maddi kayıp aklımda değil pek ama manevi olarak kötü hissediyorum sanki izin vermiş gibi sağlık olsun diyorum umarım kimsenin başına gelmez

yılmaz yondemir
    detay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gümüşhane
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 42

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

Mehmet Furat
    winchester MehmetFrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DF7511
    Edilen teşekkür: 25

çok geçmiş olsun

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

Alıntı Fuzuli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun...
    Yetişemediğine sevindim...
    Yetişse idin şu an hastanede ya da zarar vereceğin insan müsveddesini adamdan saydıkları için nezarette olabilirdin...
    Cana geleceğine mala gelmiş...

Silah,bıçak vs.. dediklerine pek katılamıyorum...Silahım olmasına ve taşıma hakkım olmasına rağmen evde kilitli durur...
    Silah insana hayatta 1-2 kez gerekebilir(canına ya da namusuna saldırılırsa) onda da yanındaysa kullanırsın ve inan seninkisi bu durumlardan birisi değil...
    Tekrar geçmiş olsun...

kesınlıkle katılıyorum.ıyıkı yanınızda bırsey yokmus, ıyıkı yakalayamamıssınız...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Geçmiş olsun dostum bu hırsızlar özellikle kaliteli semtleri tutuyorlar.

Size bir anımı anlatayım bir gün polis bir arkadaşlar sohbet ediyorduk
    ben evime kale çelik kapı taktırmaktan bahsettim aman dedi sakın taktırma hırsızlar özellikle pahalı kapı taktıran dairelere giriyorlar içeride bişey var sanıp diye uyarıda bulundu bende dedim ki abi o zaman bu kapıya garanti veriyorlar ne hadise bu yani onu da mı açabilecekler diye sordum. Bana Sen bilmiyorsun dedi piyasaya çıkan her kilit sisteminin bir de açma sistemi çıkar bu açma sistemi kit halinde karaköy hırdavatçılarında bulabilirsin markası ne olursa olsun açmaları 5 bilemedin 10 dakika sürüyor.

Tabii bendeniz dumur vaziyetteyim 14 sene önceki eski çelik kapımı böylelikle değiştirmekten vazgeçtim.
    Size tavsiyem arabanızın anahtar sistemini değiştirmeniz bir işe yaramayacaktır kod değiştirmek kafi gibi bir de aracınızı 1-2 ay otoparka koyarsanız bu aracınızın unutulmasına neden olacaktır (çalan hırsız tarafından) sonuçta yine arabalara girmek kadar kolay birşey yok istedikten sonra mercedes e bile giriyorlar.

Dogukan Uyguner
    Dogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 GL 5320
    Edilen teşekkür: 9

İşte bu yüzden anahtarı hep evde gizli bir yere koyarım. Artık arabaları çalma modası bu..

16. 25/02/2009, 12:13

Şakir Yalçın
    makineman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 92

Alıntı soldierkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anahtarlar evden alınıp araç çalınırsa kasko tam hasar ödemesi yapar. Otopark gibi yerlere belge karşılğı teslim edilir de ordan çalınırsa, otoparkı mahkemeye vermek kaydıyla mir miktar kesinti yapıp yine ödeme yapar.

İbrahim ARPACIK
    visions - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 FU 3119
    Edilen teşekkür: 29

geçmiş olsun ....

Sayfa 2/2 İlkİlk 12