Bir de çat pat konuşunca görecen abi insanın içinin yağları eriyor vallaha. Ama iyice konuşmaya başlayınca pek insanın keyfi kalmıyor , neden dersen benimki note4 istiyor :lamo0000:
Printable View
Benimki daha cekirdek mercemik tanesi kadar
Ilk ultrasonda 1cm olusunu hatirladim simdi. Gunler geciyor su gibi.
Cok kiziyor zaten ben dedikçe...
Arkadaşlar İstanbul'dan kimler gelecek şimdi ? 1 hafta kaldı. Bir ayar çekelim de beraber gidelim zevkli olur. :)
Çağatay ve ben 1 araç ile gideceğiz.
10 gibi çıkarız İstanbul'dan. 9:30 gibi falan ortak nokta belirleyip hareket edelim derim. Ya da 10.15 gibi Mahmutbey gişelerinde de toplanabiliriz.
10.15 giseler uygun bana gore birde diger arkadas var oda hadimkoy giselerde katilir bize oyle gideriz.
3 araba 4 kisi gidecez istanbuldan diger arkadaslar tekirdag taraan gelicekler. Halil bizi corluda giselerde karsilar. Birbirimizin telefonlarini da alalim da gec kalan olur birsey olur haberlesiriz
Arkadaşlar ben Silivri'deyim. Bir arkadaşım da Çorlu'da. (İkimiz de Punto'cuyuz.) Yarın onu arayacağım ve gelip gelemeyeceğimizi yazacağım. Bir de mangal, alış veriş falan nasıl olacak. İlk 5 sayfayı okudum bilgi bulamadım. Buraya yazarsanız çok iyi olur.
Allah'tan bir mani olmazsa inş ben kesin geliyorum. Hadımköy gişelerden takılıcam peşinize :) Bana her saat uyar. Telefon numaralarını özelden karşılıklı yazarız.
İstanbul'dan katılacaklar bana özelden numaralarını göndersinler :) Sabah 09:30 gibi herkesi ararım ona göre paslaşırız :)
Çağatay ile 09:00 gibi buluşuruz biz. Uyumama müsade etmiyor madem kendi de uyumayacak :D
Mangal konusunda ne t bir şey yok şuanda. Bence hem maddi hem de mangal da gitmesi konusunda köfte ve kanat but daha uygun. Ama ben tavuk yemiyorum diyen olursa veya kırmızı et de alalım derseniz pirzola da katabiliriz. Bana, ben geliyorum diyenler için et alışverişini ben yapacağım piknik yerinde hesaplaşırız. Domates biber, salata vs için piknik alanı yakınlarında her şey mevcut içeceklerle beraber gerekeni ordan temin ederiz. Ben de 1 mangal var 1 tane daha olursa iyi olur gibi. Eğer katılımcı sayısı 10 u geçerse 1 mangalla etler yetişmez.
Özkanda mangal varsa o da getirir yoksa bir çaresine bakarız. Cumartesi saat 4 e kadar liste belirlirlensin ki 4 ten sonra listeye göre alışveriş yapacağım
Güncel liste (kesin gelecek olanlar)
1 halils2
2 ozkançavuş1659
3 darktiger
4 Saldo
5 byadrenalin
6 arabicturkish
7