Nur yıldızın oradan çıkacak arkadaşlar, total ters, ben direkt velimeşe ye geçeriz diye düşündüm de çorlu grubu nasıl gidecek?
Printable View
Super super kalabalik oluypruz
Pazar sabahi 10:20 bursa arabasina orionun ordan bindirice.
Pardon eksik yazdim valideyi otobuse bindircem
Ayarlanabilir amerikan park modulunu siparis verdim 2gune gelicek .takabilirmisin .veya piknikten oncede musait olursa n da takabiliriz .ben pazartesiye kadar 7/24 musaitim .sen kacta gidicen velimeseye seni yolda yakalayim istersen bulusupta gidelim
https://i172.photobucket.com/albums/...angalSucuk.jpg
nedense taktım sucuğa.
haftaya yine karsilasamicaz kismmet ayar cekeriz
Listenin güncel hali
1 halils2 (+1 +1 ?)
2 darktiger
3 ozkançavuş1659
4 arabicturkish
5 byadrenalin
6 mavi59 ?
7 SaLDo
8 F500 (+2?)
9 denizakyüz ?
10 brk776 ?
11 salihege ? (+2 ?)
12 okan2452 (?)
13 ...?
soru işaretli arkadaşlar lütfen cumartesi günü akşam saat 4 e kadar kesin olarak gelip gelmeyeceklerini, yanlarında gelecek olan olup olmadığını, alışverişi kendilerinin mi yoksa bizim mi yapmamızı istediklerini belirtsin. Kesin gelecek kişi sayısına göre alışveriş yapılacağı için sonradan kimsenin kalbi kırılmasın, bizde mahcup olmayalım arkadaşlar. İlginize teşekkür eder iyi geceler dilerim.
vay be radyo programı gibi oldu
Yiyecekler için şimdiye kadar arkadaşların konuştuğu
sucuk
köfte
tavuk kanat but başka önerisi isteği olan var mı arkadaşlar...
Listenin güncel hali
1 halils2 (+1 +1 ?)
2 darktiger
3 ozkançavuş1659
4 arabicturkish
5 byadrenalin
6 mavi59 ?
7 SaLDo
8 F500 (+2?)
9 denizakyüz ?
10 brk776 ?
11 salihege ? (+2 ?)
12 okan2452 (?)
13 Kadir
14...
evet abi ilave var
istanbuldan gelecekler bana tel numarasını yazdı. Pazar sabah 9 gibi hepsini arayıp nasıl hareket edeceğimizi konusacağız.
Listenin güncel hali
1 halils2 (+1 +1 ?)
2 darktiger
3 ozkançavuş1659
4 arabicturkish
5 byadrenalin
6 mavi59 ?
7 SaLDo
8 F500 (+2?)
9 denizakyüz ?
10 brk776 ?
11 salihege ? (+2 ?)
12 okan2452 (?)
13 Kadir (istanbul)
14 ...?
soru işaretli arkadaşlar lütfen cumartesi günü akşam saat 4 e kadar kesin olarak gelip gelmeyeceklerini, yanlarında gelecek olan olup olmadığını, alışverişi kendilerinin mi yoksa bizim mi yapmamızı istediklerini belirtsin. Kesin gelecek kişi sayısına göre alışveriş yapılacağı için sonradan kimsenin kalbi kırılmasın, bizde mahcup olmayalım arkadaşlar. İlginize teşekkür eder iyi geceler dilerim.
vay be radyo programı gibi oldu
Yiyecekler için şimdiye kadar arkadaşların konuştuğu
sucuk
köfte
tavuk kanat but başka önerisi isteği olan var mı arkadaşlar...
Çorludan da f500 ve denizakyüz sadece tel gönderdi bana işten fırsat bulup gün içinde arayadım ama yarın arayacam inşallah.