halil birazda sucuk alalım ya. bugün sabahtan beri canım çekiyor :) aş eriyorum galiba
Printable View
halil birazda sucuk alalım ya. bugün sabahtan beri canım çekiyor :) aş eriyorum galiba
Nöbetim iptal oldu Saldıray. Uykusuz kalmayacağım :D Sen düşün şimdi :p
Biz kesin tek araç gidiyoruz değil mi beraber ?
Olur abi alalım. Baton mu olsun kangal mı? Ve listeye göre ne kadar alayım? Sizce ne ne kadar yenir? Onu da belirtirseniz mahcup olmayım. Bana göre adam başı 600 gr olacak şekilde toplama 2 3 kg ilave yaptık mı yeter. Fazla da alırım sıkıntı yok ama yenmezse diye düşünüyorum.
Arkadaslar 185/60/15 dunlop lastik var 5 mm geliyo 1tane lastik 25tl 2 lastik 50tl istetme olur normal kullanilir .dusunen arkadslara piknikte satabilirim
Listenin güncel hali
1 halils2 (+1 +1 ?)
2 darktiger
3 ozkançavuş1659
4 arabicturkish
5 byadrenalin
6 mavi59 ?
7 SaLDo
8 F500 (+2?)
9 denizakyüz ?
10 brk776 ?
11 salihege ? (+2 ?)
12 ...
Tek mangal yetmez yokmu kendinde arkadaşında mangal olan
Ben tel getircem taslarla mangal yaparim ben iki mangal olur
Yanina da iki lastik koyarsın :)
Benim mangalim vardi apartmanin bodrumunda calinmis ogunden beri taslarla mangal yaptim .ama ayarliyabilirsem bende getiririm
Bende de 1-2tel var .
merhaba arkadaslar kismetse bende ordayim araniza yeni katildim ama uzun suredir puntom var hatta ilk puntolardan sizinle tanismak yeni arkadaslar edinmek guzel olucak insallah ben silivri selimpasada oturuyorum bu guzergahtan gecerken haber verirseniz hep beraber gideriz
Listenin güncel hali
1 halils2 (+1 +1 ?)
2 darktiger
3 ozkançavuş1659
4 arabicturkish
5 byadrenalin
6 mavi59 ?
7 SaLDo
8 F500 (+2?)
9 denizakyüz ?
10 brk776 ?
11 salihege ? (+2 ?)
12 okan2452 (?)
13 ...?
soru işaretli arkadaşlar lütfen cumartesi günü akşam saat 4 e kadar kesin olarak gelip gelmeyeceklerini, yanlarında gelecek olan olup olmadığını, alışverişi kendilerinin mi yoksa bizim mi yapmamızı istediklerini belirtsin. Kesin gelecek kişi sayısına göre alışveriş yapılacağı için sonradan kimsenin kalbi kırılmasın, bizde mahcup olmayalım arkadaşlar. İlginize teşekkür eder iyi geceler dilerim.
vay be radyo programı gibi oldu :D
Istanbuldan gelen arkadaslari corlunun son girisindeki totalde karsilamasak mi? Sonra corlu icinden konvoy seklinde gecip velimeseye gideriz
Onlar son cikistan cikicaklar bence velimeseye baglanan yoldan