Hoşgeldin, aracın hayırlı olsun..
Pazartesi günü ilk aracımı alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Henüz ilk aracım olduğu için biraz tecrübesizim ve aracımın da özelliklerini tam olarak bilmiyorum. Aracımın özellikleri de aşağıdaki gibidir:
2010 model Fiat Grande Punto 5K
1.4 Starjet 95HP motor
Tekno Gri
Dynamic donanım
26800 km
Herkese hayırlı günler.
Hoşgeldin, aracın hayırlı olsun..
Hoşgeldin anlattığına göre güzel araç kazasız belasız.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
aramıza hoşgeldin mehmet
aracın hayırlı olsun
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Hoşgeldiniz güle güle kullanın aracınızı![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
aracınız hayırlı olsun
hoşgeldiniz keyifli forumlar....
hayırlı olsun foruma hoşgeldin.
FIAT LINEA 1.3 EASY
Teşekkürler arkadaslar. Hepimiz kazasız belasız binelim ins araçlarımıza.
Hoşgeldin aracın hayırlı olsun.. starjet dynamic güzel seçim.. fiyatta çok iyi..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Teşekkürler sedini. Bizim millet olarak kötü bir huyumuz var. Kim görse arabamı bu fiyat verilir mi? Sana yok sunu alırdık, yok bunu alırdık, 3 daha koysan şu gelirdi şeklinde kötü yorumlar insanı bunaltıyor. O yüzden bir konuda da sordum aracım ve verdigim para nasıl diyeTekrar teşekkürler içimi rahatlattınız
![]()
Hoşgeldiniz...
Keyif BMW'Dir...
hayırlı olsun.. kimsenin yorumuna bakma..insanın içi rahatsa en güzel en iyi araba kendi arabasıdır.
Teşekkürler. 4-5 gundur kullanıyorum acıkcası ben cok memnunum. Sadece tuketim olarak bekledigimden biraz yuksek cıktı simdiye kadar. Olmadı LPG taktıracam.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri