Arkadaşlar herkese merhabalar
Aranızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum..Rumuzumdan da anlaşılacağı gibi sigorta işi ile uğraşıyorum.sigorta ile ilgili her türlü bilgiyi sizinle paylaşmaya hazırım sadece bir telefon veya özelden mesaj atmanız yeterli.![]()
Aman efendim kimler gelmiş.
Aramıza hoş geldin Mürüvvet Abla.... Valla Müslüm Onursal Üye olunca hemen çalışmaya başlamış..
Artık serviste ıslak kek yiyecek bir kapımız daha oldu, Müslüm'ün yanına uğramayız artık....
Konu İbrahimKC tarafından (20/09/2007 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ekleme
hosgeldiniz...aktif forumlar...
Hoş bulduk.Üye olmak için geç bile kalmışım)
Hoşgeldin Mürüvvet Abla..
(Yahu şöyle onursallı bir kardeşimiz olmadı gitti şu forumda beaaa)
![]()
hoş bulduk emre.Benim kardeşim hepinizin kardeşidir.Haklarımın hepsi ortaktır.![]()
Mürüvet hanım hoşgeldiniz yeni bir sigortacımız oldu ne mutlu bize en yakın zamanda görüşelim sizinle malum kaskolar miadı dolmak üzere........
Hoşbulduk.Yardımcı olacağım bir konu olursa ben burdayım.![]()
Mürüvvet abla, hoş geldin aramıza! Seni burada görmek çok güzel...
Ben bir şey sormak istiyorum acilen: Servise geldiğimizde artık 2 porsiyon mu ıslak kek yiyeceğiz?![]()
![]()
murat... ramazanda ıslak kek hayal meyal oldu.. unut sen ramazan da ıslak kek işini....
Mürüvvet hn geç bile kaldınız... aramıza hoşgeldiniz...
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
Hoşgeldiniz Mürüvvet Hanım...
mürüvvet hanım hoşgeLdiiz. keyifi forumLar diLerim.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
hoşgeldiniz ..
aramıza hosgeldınız keyıfli formlarrrr.
hoşgeldiniz..aktif forumlar![]()
sitemize hoşgeldiniz...![]()
hoş geldiniz hayırlı formlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri