almayaramaz çok tipsiz bi araba piyasa arabası al
sokaklarda gödüğüm gp lerin sağını solunu kurcalamaya başladım meraktan bi gün başıma bişey gelicek en iyisi siz bana gp'nin güzel yönlerini anlatın gidip bi an önce alıyım95hp starjet istiyorum
almayaramaz çok tipsiz bi araba piyasa arabası al
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
tmm o zaman megane alıyorum
yok bea bu kadarcık kötülemeyle olmaz![]()
bence anlatılmaz yaşanır punto sevgisi ve aşkı![]()
anlatmaya ne gerek var o anı o zamanı ve sürüş keyfini yaşamalısın işte o zaman neymi,ş bu araba demelisin
puntoyu alan sadece yakıt koyar 10,000 kmde yağ filtre değiştirir bol bol gezer yolda kalmaztamirciyle sık görüşmez
![]()
Arkadaşların dediği gibi anlatılmaz yaşanır bu aşk.
Her yıl araba değiştirirdim. GP aldım, 5. yılımız ve değiştirmeye hiç niyetim yok![]()
![]()
city modlu direksiyon hayatını değiştirir.
parçaları ucuz servisi meganeye göre falan çok çok ucuz ayrıca yol bilgisayarnda yakıtı görünce duyulan mutluluk paha biçilemez![]()
3 kuruşa 5 köfte !
sıcak kumlardan, serin sulara atlar gibi :P
izmite yakınsan, buyur gel. aracım üzerinde test yapabilirsin![]()
başlık çok ilginç yaforumu karıştır biraz arkadaşım Gp nin bütün yönlerini detaylı yorumlanmış şekilde bulabilirsin.
Punto'nun reklamını izlesen yeter diye düşünüyorum![]()
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
Ana sayfadaki buluşma resimlerine bak yeter...![]()
Fiatmi aldin abi neayapacan fiyati diyen adama ver parayi mercedes alayim de bi daha agzini acamaz.Fiyat performans olarak en uygunu punto bundan onceki aracim gp du suan evo ilk gp yu 2006 da aldim 1 kez yariyolda birakmadi sattigimda 150.000kmdeydi hic bir skintisini gormedim evoyu gecen cuma aldim 1200km yaptim gayette memnunum 5 senede buna binerim sonrasinda ne olur bilinmez ama sinif yukseltmeye karar vermedigim surece punto forever.
Sevgili gibi ilgi istiyor ama maç varkende tv nin önünden geçmiyor. Arada hediyeleşirsin, mesela alt karteri yok motorun, yıkayıp cilaladıktan sonra uzun uzun bak arabana, sonra verdiği hazdan dolayı teşekkür etmek için motora alt karter taktır...
Aracın kokpitindeyken torpidoya dokun, ucuz plasik hissi versede kontağı çevirdiğindeki tatlı ses hemen unuttursun sana o hisi. Yağmurlu havalarda nazlanıp amortisör takozu ıslandım ben deyince bilyalar kendinden geçmeden bi yağlat, limon suyu gibi sesini açsın...
Bu araba anlatılmaz, yaşanır.
nadiren sorunda çıkarsa arızalandı diye kızmak değil,ne derdi var diye O'nun için üzülmek kadar sevmektir GP....